ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μπαμπάς στα 18 του ο Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City's Phil Foden celebrates after scoring during the English FA Cup third round soccer match between Manchester City and Rotherham United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Phil Foden celebrates after scoring during the English FA Cup third round soccer match between Manchester City and Rotherham United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Φιλ Φόντεν βιώνει την απόλυτη ευτυχία εδώ και μερικές ημέρες καθώς εκτός από παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι καμαρώνει και ως πατέρας αν και είναι μόλις 18 ετών!

Θεωρείται παιδί-θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου και μόνο υπερβολικός δεν μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός, αν αναλογιστεί κανείς ότι: εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι στα 8 του χρόνια, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Νοέμβριο του 2017 και τον περασμένο Μάιο, λίγες ημέρες μετά την ενηλικίωσή του, έγινε ο νεότερος παίκτης που πήρε μετάλλιο πρωταθλητή στην Premier League.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για τον Φιλ Φόντεν που τον περασμένο Σεπτέμβριο πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "πολιτών" (απέναντι στην Όξφορντ για το Carabao Cup), με τον νεαρό μέσο να μπαίνει τώρα στο μικροσκόπιο των αγγλικών ΜΜΕ και για την προσωπική του ζωή.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Sun" ο Φόντεν έγινε πατέρας πριν από μόλις 10 ημέρες, με το παιδί να έρχεται στον κόσμο από την αγαπημένη του εδώ και λίγα χρόνια, την 18χρονη Ρεμπέκα, και τον παίκτη να πετάει στα σύννεφα.

Μπαμπάς στα 18 του ο Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι

"Ο Φιλ είναι ενθουσιασμένος με το μωρό και δίνει κάθε στήριξη στη Ρεμπέκα και στο παιδί τους. Είναι λίγους μήνες νεότερη και γνωρίζονται μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό. Ο Φιλ συνήθιζε να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες στα social media με εκείνον και την Ρεμπέκα.

Αυτό σταμάτησε όταν άρχισε να πλησιάζει στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Πρέπει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο", ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, με τον Φόντεν να ζει προς το παρόν με τη μητέρα του Κλερ και τον πατέρα του Φιλ (η Ρεμπέκα ζει με τη μητέρα της) σε σπίτι 2.000.000 λιρών που τους έχει αγοράσει για να μένουν.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ