ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Χαλάει η πρόσληψη του γκουρού των μεταγραφών Λουίς Κάμπος

Γιουνάιτεντ: Χαλάει η πρόσληψη του γκουρού των μεταγραφών Λουίς Κάμπος

Δημοσιεύματα ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται κοντά στην πρόσληψη του Λουίς Κάμπος. Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή της Λιλ που έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες όπως για παράδειγμα την ανακάλυψη του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Λουίς Κάμπος είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει αναγάγει σε ταλέντο την απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και την πώληση τους έναντι πολλών εκατομμυρίων. Το έργο του στις Μονακό και Λιλ τα λέει όλα. Άλλωστε, αναφερόμαστε στον άνθρωπο που χρεώνεται την ανακάλυψη του Κιλιάν Εμπαπέ, όπως επίσης και αυτές των Μαρσιάλ, Πεπέ, Χάμες, Μπερνάρντο Σίλβα.

Αμέσως μετά από την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τότεναμ, πολλά δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο αδερφικός φίλος του "Μου" θ' αφήσει την Λιλ και θα τον ακολουθήσει στο Λονδίνο. Κάτι τέτοιο δεν προχώρησε. Ωστόσο, τ' όνομα του Λουίς Κάμπος επέστρεψε στην επικαιρότητα κι αυτό διότι φερόταν ως το απόλυτο φαβορί για να γίνει ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών στο Νησί ανέφεραν ότι η δουλειά ήταν κλεισμένη. Στη Γαλλία, πάντως, και συγκεκριμένα το Le10Sport.com σημειώνει σε δημοσίευμά του ότι ο Πορτογάλος που στον ποδοσφαιρικό κόσμο θεωρείται γκουρού στις μεταγραφές δεν φεύγει από την Λιλ και θα συνεχίσει να δουλεύει στην ομάδα, στοχεύοντας σε νέες περιπτώσεις τύπου Νικολά Πεπέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Πετάει προς τον τίτλο η αρμάδα του Κλοπ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ