ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το dab του Πογκμπά έγινε άσκηση για το Πυθαγόρειο Θεώρημα και τον... Ρονάλντο

Το dab του Πογκμπά έγινε άσκηση για το Πυθαγόρειο Θεώρημα και τον... Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τεράστιο πρόβλημα με τον Πολ Πογκμπά και προσπαθεί να αποδείξει ότι το... dab του είναι λάθος, σύμφωνα με πρόβλημα που κλήθηκαν να λύσουν μαθητές στη Γαλλία!

Ένας Γάλλος μαθηματικός αποφάσισε να... μιλήσει τη γλώσσα των μαθητών του και τους έβαλε να λύσουν μία άσκηση που περιελάμβανε τον... Πολ Πογκμπά και το dab του!

Το πρόβλημα αφορούσε την περίφημη κίνηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος την έκανε μόδα και στο ποδόσφαιρο. Ο δάσκαλος προσπάθησε να εξασκήσει τους μαθητές του πάνω στο Πυθαγόρειο Θεώρημα και τους έβαλε το εξής πρόβλημα:

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζηλεύει το dab του Πολ Πογκμπά. Προσπαθεί, λοιπόν, να αποδείξει ότι δεν είναι τέλειο. Σύμφωνα με το βιβλίο "Η παγκόσμια διακήρυξη των δικαιωμάτων του dab", ένα dab είναι τέλειο εάν και μόνο εάν τα τρίγωνα που αποτυπώνονται στην παρακάτω εικόνα είναι ορθογώνια".

Το dab του Πογκμπά έγινε άσκηση για το Πυθαγόρειο Θεώρημα και τον... Ρονάλντο

Η εικόνα δείχνει ένα σκίτσο του Πογκμπά να κάνει dab και ξεχωρίζει τα δύο τρίγωνα που σχηματίζουν τα χέρια με το σώμα και το κεφάλι του, αναζητώντας εάν είναι ορθογώνια, ώστε το dab να είναι "τέλειο".

Το πρόβλημα αυτό έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο και έφτασε μέχρι το twitter του... Πογκμπά! Όπως φαίνεται, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το διασκέδασε και αφού το έκανε retweet, έδωσε την... έγκρισή του: "Το dab είναι χρήσιμο. Το εγκρίνω".

Τα dab του Πογκμπά

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ