ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς για Καρεμπέ: "Κόψτε τα παραμύθια"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Κριστιάν Καρεμπέ, μέσω post στο instagram.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια και δημοσιεύματα, με βάση τα οποία ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1998 και νυν αθλητικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων", εμφανίζεται από ορισμένους να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το λιμάνι, κάτι ωστόσο που την Πέμπτη (7/3) διαψεύστηκε επισήμως.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, με post στο instagram ξεκαθάρισε ότι ο 49χρονος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και έριξε τη σπόντα του στους αντιπάλους των "ερυθρόλευκων" λέγοντας πως "για να βρείτε τέτοιο ποδοσφαιρικό μέγεθος παράγοντα θα πρέπει να περάσουν 200 χρόνια".

Το post του Καραπαπά για τον Καρεμπέ, για τον κομβικό ρόλο του οποίου διαβάσατε πρόσφατα στο Sport24.gr έχει ως εξής: "Βλέπω τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα αμφισβήτησης του Καρεμπέ κλπ κλπ. Ακούστε λοιπόν. Μείνετε με τους Γκαγκάτσηδες και τους Γιαννάκηδες και τους Μίχελ και αφήστε εμάς να έχουμε ανθρώπους σαν τον Καρεμπέ. Για να βρείτε τέτοιο ποδοσφαιρικό μέγεθος παράγοντα θα πρέπει να περάσουν 200 χρόνια. Αφήστε μας ήσυχους λοιπόν και κόψτε τα παραμύθια".

Ο Καρεμπέ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2001 μέχρι το 2004 και έκτοτε δεν σταμάτησε να διατηρεί στενές σχέσεις με τους Πειραιώτες. Το 2013 ανέλαβε τη θέση του συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης, ενώ εσχάτως αποτελεί τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ