ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα Σχολή ποδοσφαίρου στα Γλυκά Νερά

Νέα Σχολή ποδοσφαίρου στα Γλυκά Νερά

Την έναρξη συνεργασίας με τον σύλλογο "Αστέρας Γλυκών Νερών" για την δημιουργία Σχολής στα Γλυκά Νερά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Στον τελικό η Σχολή Μυτιλήνης, το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Μακεδονίας διεκδικεί η Σχολή Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο Σχολών ποδοσφαίρου και την Παρασκευή (15/5) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο "Αστέρας Γλυκών Νερών" για την δημιουργία Σχολής στα Γλυκά Νερά.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σύλλογο "Αστέρας Γλυκών Νερών" για την δημιουργία Σχολής του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά. Ο Ολυμπιακός διευρύνει το Δίκτυο Σχολών του στην Αττική αποκτώντας ένα ακόμη δυνατό μέλος. Καλοσωρίζουμε το νέο μέλος του Δικτύου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Στοιχεία Επικοινωνίας Σχολής

Υπεύθυνος Σχολής: Γιώργος Καλογεράκος

Υπευθ. Επικοινωνίας: Βασιλική Μπάτσου

Τηλ: 210-6890580

Κινητό: 6974043100

Email: [email protected]

Aθλητικές εγκαταστάσεις: Γήπεδο Αστέρα Γλυκών Νερών - Τέρμα Διαδόχου Παύλου, Γλυκά Νερά".

Ώρα τελικού στη Θεσσαλονίκη

Η ώρα του τελικού έφτασε για την Σχολή Θεσσαλονίκης. Η ομάδα Παίδων της Σχολής του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει το απόγευμα του Σαββάτου (16/5, 18:00) στη Μίκρα από την Ακαδημία Κούδα, την κούπα του Πρωταθλητή ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι Παίδες της Σχολής του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν σπουδαία πορεία έως τον τελικό και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να διεκδικήσουν με αξιώσεις το τρόπαιο.

Νέα Σχολή ποδοσφαίρου στα Γλυκά Νερά

Την Κυριακή με Ατρόμητο οι Νέοι

Ένα βαθμό στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα Super League K-20.

Την Κυριακή 917/5) οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον Ατρόμητο Αθηνών, σε εξ' αναβολής αγώνα της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 και θέλουν ένα μόλις βαθμό για να κατακτήσεουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από 30 αγώνες στη διοργάνωση είναι αήττητοι με απολογισμό 27 νίκες και 3 ισοπαλίες και στόχος είναι να διατηρήσουν το αήττητο έως το φινάλε.

Νέα Σχολή ποδοσφαίρου στα Γλυκά Νερά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ