ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Απόδραση" στην Αράχωβα για τον Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έχει δώσει στους παίκτες του Ολυμπιακού μέχρι την Τετάρτη (13/11) και ταξίδεψε στην Αράχωβα, ώστε να αποφορτιστεί από την πίεση των διαδοχικών υποχρεώσεων.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Από το ρόστερ του Ολυμπιακού, 13 ποδοσφαιριστές έφυγαν για να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Σχεδόν οι μισοί. Ο λόγος για τους Σεμέδο, Σα και Ποντένσε (Πορτογαλία), τους Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Κούτρη, Μασούρα (Ελλάδα), αλλά και τους Ελ Αραμπί (Μαρόκο), Σουντανί (Αλγερία), Ελαμπντελαουί (Νορβηγία), Καμαρά (Γουϊνέα), Μεριά (Τυνησία) και Μάρκοβιτς (Σερβία U21).

Ο Πέδρο Μαρτίνς, από τη στιγμή που άμεσα αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, αλλά και αφού το Ρέντη... άδειασε, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του μέχρι την Τετάρτη (13/11). Έτσι, δόθηκε και στον ίδιο η ευκαιρία να αποφορτιστεί από τις διαδοχικές υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υποχρεώσεις που μέχρι σήμερα κυλάνε με τον επιθυμητό τρόπο για την ομάδα, η οποία βρίσκεται εντός στόχων. Πρώτη θέση στη Super League με την ολοκλήρωση δέκα αγωνιστικών και στο κυνήγι της 3ης θέσης στον όμιλο του Champions League. Ο Πορτογάλος κόουτς, λοιπόν, δεν έφυγε από τη χώρα μας για να βρεθεί στη δική του.

Αντίθετα, με τη σύζυγό του ταξίδεψαν για την Αράχωβα, με σκοπό να γνωρίσουν τον χειμερινό δημοφιλή τουριστικό προορισμό, αλλά και να φορτίσει... μπαταρίες ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Για τους "ερυθρόλευκους", άλλωστε, ακολουθούν κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια, όπως αυτά με ΠΑΟΚ (1/12) και Ερυθρό Αστέρα (11/12).

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν δώσει ραντεβού για επιστροφή στο προπονητικό κέντρο την Πέμπτη (14/11). Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Πανιώνιο εκτός έδρας στις 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το… ψάχνουν Μαρτίνς και Καρεμπέ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ