ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα Σαλαμίνα: "Χάλασε η μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό"

Νέα Σαλαμίνα: "Χάλασε η μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό"

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας υποστήριξε ότι η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό οδηγήθηκε σε "ναυάγιο". Για ποιον λόγο αποφάσισαν οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας να πουν "όχι".

Η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό δεν προχωρά. Αυτό υποστηρίζει η διοίκηση της κυπριακής ομάδας. "Σε αποψινή του συνεδρίαση, το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου αποφάσισε όπως απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Ιωάννη Κωστή" ανέφερε ο κυπριακός σύλλογος.

Εκείνο που διαρρέεται από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν πως διαφώνησαν με τους "ερυθρόλευκους" ως προς τα μπόνους συμμετοχών του διεθνούς Κύπριου αμυντικού χαφ.

"Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, σε κάποια σημεία όμως υπήρξαν διαφωνίες και η εξέλιξη είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα μετά που εξέτασε την τελική πρόταση του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μην την κάνει την αποδεκτή" ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, στο protathlima.com.

Μένει να φανεί εάν τα δεδομένα αλλάξουν στην πορεία, ο Ολυμπιακός επανέλθει και ο 19χρονος... πιάσει λιμάνι. Πάντως ο Κωστή είχε υπογράφει προσύμφωνο με τους "ερυθρόλευκους", καθώς ο ίδιος τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ