ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2020 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Καρπενήσι ταξίδεψε η αποστολή του Παναιτωλικού για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και να δώσει φιλικά παιχνίδια με τον Λουίς Κάστρο να έχει στη διάθεση του 24 ποδοσφαιριστές.

Στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναιτωλικού με την ομάδα του Αγρινίου να μεταβαίνει την Τρίτη εκεί και να παραμένει μέχρι την 1η Αυγούστου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Λούις Κάστρο, έχει στη διάθεση του 24 παίκτες καθώς έμειναν εκτός ο Κυριακίδης που έχει δεκαήμερη άδεια αλλά και ο Φρατζέσκος που υπέστη ρήξη χιαστού και τις επόμενες μέρες θα κάνει χειρουργείο μένοντας εκτός για έξι-επτά μήνες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία στο Καρπενήσι από σήμερα έως 1 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Λουσέρο, Παρράς, Γιαννιώτης Ηλ., Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ, Καμαρά, Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Καββαδίας.

Κατόπιν συνεννόησης, στον Κυριακίδη δόθηκε 10ημερη άδεια.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φραντζέσκος, ο οποίος τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ