ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Ανουάρ

Real Valladolid's Anuar Mohamed celebrates a goal of his team against Real Madrid's during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladoid FC at Jose Zorrila New stadium in Valladolid, northern Spain, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Valladolid's Anuar Mohamed celebrates a goal of his team against Real Madrid's during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladoid FC at Jose Zorrila New stadium in Valladolid, northern Spain, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Ανουάρ δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Βαγιαδολίδ την Κυριακή καθώς ταξιδεύει για την Αθήνα ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό.

Απών από την προπόνηση της Βαγιαδολίδ την Κυριακή το πρωί ήταν ο Ανουάρ με τους Ισπανούς να γράφουν πως ο λόγος της απουσίας του είχε να κάνει με την έλευση του στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο 25χρονος μέσος, για τον οποίο ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 με τα καλύτερα λόγια, αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα τις επόμενες ώρες ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο τριφύλλι από το σύλλογο της Ισπανίας και δεν αποκλείεται στη διάρκεια της Δευτέρας να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ο Ανουάρ θα έρθει στη χώρα μας, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το δανεισμό του και κατευθείαν θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ