ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για πεντάδα με νίκη στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει αποφασίσει για το σύστημα και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Διαβάστε στο Sport24.gr για τα διλήμματα του "τραίνου".

Ευκαιρία για να ξαναμπεί στην πεντάδα του πρωταθλήματος, αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η 22η αγωνιστική. Εκείνος θα φιλοξενηθεί σήμερα (24/2, 15:00) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ λίγη ώρα αργότερα (19:30) ο πέμπτος Άρης θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μόλις δύο βαθμών, 33 έναντι 31, η οποία καλύπτεται με ένα ματς. Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να νικήσει στη Νέα Σμύρνη, αφού θα συνιστούσε έκπληξη πρώτου μεγέθους, εάν ο Άρης φύγει αλώβητος από την Τούμπα.

Περαιτέρω, είναι η τελευταία "στροφή" για τον Παναθηναϊκό πριν τα συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του χρειάζονται το "διπλό" για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους, να νιώσουν βέβαιοι για τις ικανότητες τους και να δώσουν ένα έξτρα κίνητρο στον κόσμο για να γεμίσει τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Στο τακτικό κομμάτι, ο Δώνης αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο 4-3-3 και στο 4-4-2. Επίσης, ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα για την ενδεκάδα, αφού οι επιλογές του θα εξαρτηθούν από το σύστημα.

Σίγουροι θεωρούνται ο Διούδης για την εστία, οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης για το κέντρο της άμυνας, ο Πούγγουρας για το δεξιό άκρο, οι Κάτσε και Κουρμπέλης για τη μεσαία γραμμή, ο Μπουζούκης ως αριστερός μεσοεπιθετικός και ο Μακέντα για την επίθεση.

Το πρώτο δίλημμα του Δώνη αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου αμφότεροι οι Οικονόμου και Χατζηθεοδωρίδης έχουν τις πιθανότητες τους. Ο Χατζηθεοδωρίδης υπερέχει, γιατί αν παίξει ο Οικονόμου, τότε κατ' ουσία στην ενδεκάδα θα υπάρχουν τέσσερις στόπερ.

Οι Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης και Χρήστος Δώνης διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις. Στο σενάριο του 4-4-2, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει ως δεξιός χαφ, ο Άλτμαν θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μακέντα και ο Χρήστος Δώνης θα μείνει στον πάγκο. Αντίθετα, στο 4-3-3, ο Χρήστος Δώνης θα πλαισιώσει τους Κάτσε και Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή και ένας εκ των Χατζηγιοβάνη - Άλτμαν θα χρησιμοποιηθεί ως δεξιός μεσοεπιθετικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ