ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με τρεις στην άμυνα για το τρίποντο στο Περιστέρι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Γιόχανσον (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με την κανονική ενδεκάδα εναντίον του Ατρόμητου και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ποια είναι τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει... Σαφώς, αυτό δεν μπορεί να ισχύσει στο ακέραιο για τον Παναθηναϊκό, λόγω των πολλών αρνητικών φετινών γεγονότων, αλλά θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικό τρόπο. Για να τα καταφέρει, επιβάλλεται να νικήσει σήμερα (21/4, 19:00) τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ο Γιώργος Δώνης προσεγγίζει με τη δέουσα σοβαρότητα το παιχνίδι και έχει φροντίσει ώστε να παρατάξει την κανονική ενδεκάδα του. Όσοι χρωστούν ποινές λόγω κίτρινων καρτών θα εκτίσουν με τον Παναιτωλικό και θα είναι διαθέσιμοι στα Δυτικά Προάστια. Οι μόνοι που θα λείψουν είναι οι τραυματίες, αφού ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα ρισκάρει.

Ασφαλώς, δεν υπάρχει ουσιαστικός στόχος για το σημερινό ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και δεν προλαβαίνει την πεντάδα. Το μόνο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του Δώνη είναι να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν αντίπαλο που τους προσπερνά στη βαθμολογία και να αποδείξουν πως άξιζαν διαφορετική κατάληξη από τα μεσαία “πατώματα” του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με το σύστημα, ο Δώνης προσανατολίζεται στο 3-4-2-1. Ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, ο Κολοβέτσιος θα είναι ο κεντρικός στόπερ, ο Κουλιμπαλί ο δεξιός στόπερ και ο Οικονόμου ο αριστερός στόπερ. Οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Γιόχανσον θα παίξει δεξιός μπακ-χαφ, ο Ινσούα αριστερός μπακ-χαφ, ο Χατζηγιοβάνης θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Χατζηθεοδωρίδης ο αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα ο επιθετικός.

Ακόμα, την 18άδα συμπληρώνουν οι Κότσαρης, Πούγγουρας, Στάικος, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης και Κάτσε. Αυτός ο οποίος ξεχωρίζει είναι ο 18χρονος Ανδρέας Αθανασακόπουλος, στην επίσημη πρώτη του στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Δώνης ίσως δώσει την ευκαιρία στον νεαρό επιτελικό χαφ να κάνει ντεμπούτο στη Super League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ