ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ινσούα δεν θα παίξει στη Νέα Σμύρνη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το αιμάτωμα στο πρόσωπο του Εμμάνουελ Ινσούα υποχωρεί αργά και θα τον κρατήσει εκτός και από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Από τις αρχές της εβδομάδας ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον Εμμάνουελ Ινσούα για το σαββατιάτικο (15/2) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Το χτύπημα του Αργεντινού μπακ-χαφ στο αριστερό ζυγωματικό είναι σοβαρό και τον έχει θέσει νοκ-άουτ για το ματς του ΟΑΚΑ.

ια την ακρίβεια, ο Ινσούα έχει αιμάτωμα στο πρόσωπο, που υποχωρεί αργά και δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ούτε στη Νέα Σμύρνη, την 22η αγωνιστική. Ο 27χρονος αμυντικός θα παρακολουθεί από την εξέδρα την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Ο ρεαλιστικός στόχος του Ινσούα είναι να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου. Φυσικά, η συμμετοχή του μόνο σίγουρη δεν θεωρείται. Αντίθετα, είναι οριακή και θα κριθεί στην κυριολεξία στο νήμα...

Ο Ινσούα θέλει σαν τρελός να παίξει, αλλά ο Γιώργος Δώνης και το ιατρικό επιτελείο του έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα επανέρθει στο γήπεδο μόνο όταν είναι 100% ασφαλής. Εξυπακούεται πως ο Ινσούα θα φορέσει προστατευτική μάσκα για όσο χρειαστεί, προκειμένου να προφυλάξει το πρόσωπο του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ