ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν τήρησε τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο και με το κλείσιμο της ΑΜΚ τελειώνει και τυπικά η υπόθεση του.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εμφανίστηκε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού ως μία ελπιδοφόρα λύση για το μέλλον του, όμως με ευθύνη του κατέληξε σε φιάσκο. Πλέον, έφτασε η ώρα να τελειώσει και τυπικά η ιστορία με το ενδιαφέρον του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Η τετράμηνη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, που άνοιξε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, κλείνει σήμερα (21/1). Ο Πιεμπονγκσάντ είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο ότι θα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος της ΑΜΚ, αλλά με εξαίρεση ένα έμβασμα των 900.000 ευρώ στα τέλη Οκτωβρίου, δεν φάνηκε συνεπής.

Βέβαια, όλοι έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό, με πρώτο τον Αλαφούζο, ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν θα τηρήσει τους όρους του ιδιωτικού συμφωνητικού της 6ης Οκτωβρίου του 2018. Όμως, ο Αλαφούζος για να μην εκτεθεί στα συμφωνηθέντα, περίμενε μέχρι το κλείσιμο της ΑΜΚ για το απίθανο ενδεχόμενο.

Έτσι και αλλιώς, ο Αλαφούζος έχει προγραμματίσει την χρηματοδότηση της ΠΑΕ χωρίς τη συνδρομή του Πιεμπονγκσάντ. Ο εφοπλιστής κατέβαλλε την Παρασκευή (18/1) τα χρήματα για την εξόφληση της δόσης του Δεκεμβρίου στους παίκτες και αυτός πληρώνει τα υπόλοιπα έξοδα, εφόσον παραμένει ο μεγαλομέτοχος.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ προκήρυξε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της για την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 13:00 στα γραφεία της στα Βριλήσσια. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και της λογοδοσίας του ΔΣ και δεν αναφέρεται σε νέα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ