ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Προσομοίωση" Super League 1 με την Ξάνθη

ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θα δοκιμάσει στο σαββατιάτικο (20:30) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη την τακτική που σχεδιάζει για το ματς με τη Λαμία.

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο (17/8, 20:30) φιλικό με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης πήρε μαζί του όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες και άφησε εκτός τους τραυματίες Μπουζούκη και Ξενόπουλο, τον ανέτοιμο Μπεκ και τους νεαρούς που δεν υπολογίζει.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Δώνη τέθηκαν 22 παίκτες, οι Διούδης, Κότσαρης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Αποστολάκης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες, Μολό.

Το φιλικό με την Ξάνθη αποτελεί για τον Δώνη προσομοίωση του πρωταθλήματος και θα παρατάξει ανάλογα τον Παναθηναϊκό. Σε σύστημα 4-3-3, ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας, οι Γιόχανσον και Ινσούα στα δύο άκρα, οι Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης και Ζαχίντ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, οι Χατζηγιοβάνης και Κολοβός θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Μακέντα ο μοναδικός προωθημένος.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες προπονήθηκαν την Παρασκευή (16/8) μετά το διήμερο ρεπό που είχαν. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής και τακτικής και τέλος παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο. Ο Μπουζούκης γυμνάζεται σε πιο έντονους ρυθμούς για να προλάβει το παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ ατομικό ακολουθεί ο Ξενόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ