ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόβα πρωταθλήματος με την Ξάνθη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη (20:30) στο μοναδικό καλοκαιρινό φιλικό στο ΟΑΚΑ. Σε ισχύ η Κάρτα Φίλου ΠΑΟ μαζί με τα εισιτήρια.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη σέντρα της Super League και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη (17/8, 20:30) στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο φιλικό για την καλοκαιρινή προετοιμασία του. Όπως είναι φυσιολογικό, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να κάνει τις τελικές δοκιμές του, πριν από την πρεμιέρα με τη Λαμία.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη θα λειτουργήσει σαν προσομοίωση για το πρωτάθλημα. Οπότε, ο Δώνης θα εφαρμόσει τις αναγκαίες προσαρμογές στην τακτική και στο σύστημα 4-3-3.

Στην ενδεκάδα, ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας, οι Γιόχανσον και Ινσούα στα δύο άκρα, οι Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης και Ζαχίντ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, οι Χατζηγιοβάνης και Κολοβός θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Μακέντα ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κότσαρης, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Βέργος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Νούνες και Μολό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουζούκης και Ξενόπουλος, ο ανέτοιμος Μπεκ και οι νεαροί οι οποίοι θα αγωνίζονται με την Κ19.

Περαιτέρω, το σημερινό ματς είναι ευκαιρία για τους οπαδούς του Τριφυλλιού, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τους παίκτες του Γιώργου Δώνη. Ωστόσο, πρέπει να έχουν κατά νου μία ιδιαιτερότητα: τίθεται για πρώτη φορά σε ισχύ η Κάρτα Φίλου ΠΑΟ. Όποιος δεν είναι εγγεγραμμένος στον Ερασιτέχνη ή δεν έχει έχει αγοράσει διαρκείας, υποχρεούται να πληρώσει 10 ευρώ υπέρ του ΑΟ και μετά μπορεί να εκδώσει εισιτήριο για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Το μέτρο ισχύει για μία και μοναδική φορά για όποιον καταβάλλει τα χρήματα και καλύπτει και τους αγώνες του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Άλλωστε, η ΚΑΕ θα εφαρμόσει την ίδια προϋπόθεση στις δικές της υποχρεώσεις και το 10ευρω είναι υποχρεωτικό. Πλέον, η Κάρτα Φίλου ΠΑΟ θα ισχύει για όλη τη σεζόν. Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων, κοστίζουν από 10 ευρώ μέχρι 30 και όποιος τα αγοράσει ηλεκτρονικά, έχει έκπτωση 50%.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ