ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μανιάτης: "Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Μανιάτης: "Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Ο Γιάννης Μανιάτης εξέφρασε την αγανάκτησή του μετά τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος χαφ μίλησε για "αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο" και πρόσθεσε: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο εδώ στην Ελλάδα".

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 4-2 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα της Τετάρτης (27/2), την οποία εξέφρασε με την άρνησή της να πάνε οι παίκτες στη σέντρα για να δοθεί συνέχεια στο ματς, μετά το γκολ του Βιεϊρίνια στην παράταση, με δηλώσεις των παραγόντων της, με ανακοίνωση, αλλά και με τοποθετήσεις των παικτών.

Ένας από αυτούς που εξέφρασε την οργή του, εκτιμώντας πως η ομάδα του αδικήθηκε, ήταν ο Γιάννης Μανιάτης. Ο 32χρονος μέσος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης και ανέφερε:

"Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε πολύ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, ήταν πάρα πολύ καλή η ομάδα μου. Μπράβο στα παιδιά, αξίζαμε την πρόκριση. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο εδώ στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε, όλα καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-2: Πρόκριση Δικεφάλου στα ημιτελικά στο 119'
Διαιτητής στον Μπανανά: "Σου δείχνω κάρτα γιατί είσαι ο μόνος που δεν έχει"
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Ο Μάντζιος αρνήθηκε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου
Δάρας: "Χειρουργείο με τρία ανύπαρκτα γκολ"
Πανιώνιος: "Η Κουρομπύλια χάρηκε με την ψυχή της το γκολ του Βιεϊρίνια"
Κουρομπύλια: Γι' αυτό χαμογέλασε στο γκολ του Βιεϊρίνια
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ