ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος στον Πανιώνιο!

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος στον Πανιώνιο!

Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του αγαπημένου του συλλόγου.

Εποχή Κουτσόπουλου στον Πανιώνιο ξημερώνει από σήμερα. Ο γνωστός masterChef συμφώνησε με την διοίκηση των κυανέρυθρων να αναλάβει την ομάδα, σε μία εποχή με αρκετές δυσκολίες στη Νέα Σμύρνη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γνωστός για τα αισθήματα του προς τον Πανιώνιο, βρισκόταν σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα. Τελικά, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον ο Ιστορικός γυρίζει νέα σελίδα στην ιστορία του.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, καθώς κάνει πετυχημένη καριέρα ως σεφ ενώ έχει γίνει ευρέως γνωστός και από το τηλεοπαιχνίδι "Μάστερ Σεφ". Φυσικά, στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολλάκις την αγαπημένη του ομάδα, ενώ πρωταγωνίστησε και στο video προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2018-19.

Ένας νέος άνθρωπος λοιπόν αναλαμβάνει μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, με σκοπό να την βοηθήσει σε μία αρκετά δύσκολη στιγμή της σεζόν (ειδικά με την υπόθεση της αδειοδότησης). Ευχή όλων να τα καταφέρει σε αυτή τη προσπάθεια.

Καλή επιτυχία Λεωνίδα και... καλό μήνα σε όλους!

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ