ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο Θανάσης θα λείψει από τον αθλητισμό και από την κοινωνία"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου, λέγοντας ότι "το πάθος του και η αγνή αγάπη για την ομάδα του θα λείψουν από τον ελληνικό αθλητισμό και από την κοινωνία".

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος απεβίωσε την Τρίτη (19/3) σε ηλικία 88 ετών. Με ανακοίνωσή του ο Δικέφαλος έκανε λόγο για παράγοντα που θα λείψει τόσο από τον ελληνικό αθλητισμό όσο και από την κοινωνία.

Αναλυτικά: " Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο...".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής στη δική της ανακοίνωση για τον χαμό του Γιαννακόπουλου: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο. Καλό ταξίδι…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού"
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ένας Παναθηναϊκός Τυφώνας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ