ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εναλλακτικές για Μπράνταριτς, αναμονή για Κοεντράο

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας
Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας

Η διαφορά με την Κάλιαρι για τον Φίλιπ Μπράνταριτς αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να κοιτάξει εναλλακτικές για τη μεσαία γραμμή. Αναμονή στο Δικέφαλο γι' άμεση θετική απάντηση του Φάμπιο Κοεντράο.

Κάθε μεταγραφική υπόθεση έχει τις δικές της συνθήκες και οι δύο που απασχολούν τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα έχουν ονοματεπώνυμα: Φίλιπ Μπράνταριτς και Φάμπιο Κοεντράο.

Με τον 27χρονο Κροάτη μέσο υπάρχει δεδομένη συμφωνία τόσο για τις απολαβές του, όσο και για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Συμφωνία, αντίθετα, δεν υπάρχει με την Κάλιαρι, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο τεχνικός διευθυντής της, Μαρτσέλο Κάρλι, με δηλώσεις του στο Sport24.gr.

Η ομάδα της Σαρδηνίας δεν δείχνει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της. Αντίθετα, προτιμά στρατηγικά να περιμένει μήπως και βρει καλύτερη πρόταση, ενώ ο Δικέφαλος πρακτικά "καίγεται". Οι δηλώσεις του προέδρου των ροσομπλο, Τομάσο Τζουλίνι, ενδεικτικές:

"Θα αξιολογηθεί στην προετοιμασία, μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης για εμάς ο Μπράνταριτς. Πέρυσι έχασε μέρος της προετοιμασίας και αυτό δεν έκανε τα πράγματα εύκολα. Θα δούμε τον επόμενο ενάμιση μήνα τι θα γίνει όπως και στο θέμα ενίσχυσης της επίθεσης. Η αγορά έχει χρόνο… μπροστά της", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Τα παιχνίδια τακτικής της Κάλιαρι αναγκάζουν τους νταμπλούχους Ελλάδας να κοιτάξουν τις εναλλακτικές τους στη short list που έχουν. Ενδεχομένως, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, να έχουν προχωρήσει αρκετά και κάποια εξ αυτών.

Στο μέτωπο του 31χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, υπάρχει αναμονή για την οριστική απάντηση. Η διήμερη διορία που ζήτησε και πήρε ο πρώην παίκτης των Ρεάλ, Μονακό, Σπόρτινγκ και Μπενφίκα εκπνέει και στη Θεσσαλονίκη περιμένουν το "ναι".

Για τον Ίβηρα ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, από την Primera συγκεκριμένα. Άλλωστε, δεν τέθηκε απόσταση στο οικονομικό σκέλος - οι ετήσιες απολαβές του θ' ανέρχονται σε 1.300.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας - και το μόνο που απομένει είναι η οικογενειακή συναίνεση ώστε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της καριέρας του να είναι στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ