ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η κοινή πορεία Κουλούρη και Λάμπρου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Πως οι Κουλούρης και Λάμπρου που κάνουν εξαιρετική χρονιά σε Ατρόμητο και Φορτούνα Σιτάρντ βάζουν…δύσκολα στους ανθρώπους του Δικεφάλου

Το δημοσίευμα στην Πορτογαλία που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Λάζαρο Λάμπρου, συνδέει για μια ακόμη φορά τα Λιοντάρια με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Πριν από μερικούς μήνες υπήρχαν παρόμοια δημοσιεύματα με πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί και τα γκολ που πετυχαίνει με τον Ατρόμητο έχει αναγκάσει πολλές ομάδες από το εξωτερικό να το συμπεριλάβουν στις μεταγραφικές τους λίστες. Πλέον, ο Κουλούρης φιγουράρει ψηλά στις λίστες της Άντερλεχτ και μιας γερμανικής ομάδας και έχει μπροστά του μια προοπτική καριέρας στο εξωτερικό.

Οι περιπτώσεις των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών έχουν πολλά κοινά σημεία. Και οι δύο χωρίς να έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης... αναγκάζουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Στην περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου η άποψη που κυριαρχεί είναι να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τούμπα με προοπτική να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε αυτή εκφράστηκε και με αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη στα socialmedia.

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που το ενδιαφέρον ομάδων και από την Ολλανδία αλλά και το Βέλγιο για το νεαρό εξτρέμ μετατραπεί σε επίσημη πρόταση. Και αν θα αποφασίσει να τον παραχωρήσει μετά από την καλή του χρονιά στην Φορτούνα Σιτάρντ ή να τον αξιοποιήσει αγωνιστικά την επόμενη σεζόν.

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη. Με τη διαφορά ότι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού του πρωταθλήματος δεν έχει και πολλά να αποδείξει στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Αυτοί θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον εμπιστευτούν προσφέροντας του έναν ενεργό ρόλο στην γραμμή κρούσης της ομάδας τους ή όχι. Εκεί όπου υπάρχουν ήδη άλλοι δύο επιθετικοί με τις δικές του προοπτικές, Άκπομ και Σβιντέρσκι, στους οποίους έχει επενδύσει ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που αποχώρησε από την Τούμπα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Έτσι είναι πολύ πιθανό, στο ενδεχόμενο να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά είτε από Βέλγιο είτε από Γερμανία, τότε οι επιτελείς του Δικέφαλου θα την σκεφτούν πολύ σοβαρά.

Μέχρι τώρα οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί για κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες. Οι περιπτώσεις πάντως των Κουλούρη και Λάμπρου είναι ξεχωριστές και σίγουρα οι πιο ενδιαφέρουσες. Και αυτό διότι έδειξαν με τις εμφανίσεις τους σε Ατρόμητο και Φορτούνα Σιτάρντ αντίστοιχα ότι μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ