ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία του Ολυμπιακού"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για όσα συνέβησαν στη σημερινή (16/01) εκδίκαση της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, υποστηρίζοντας πως "κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα".

Για άγνοια των ανθρώπων του Ολυμπιακού όσον αφορά στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο η θέση των "ασπρόμαυρων" λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως είναι γνωστό τοις πάσι πως η ΠΑΕ ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη.

Παράλληλα, οι διοικούντες τον Δικέφαλο υποστηρίζουν πως με βάση τη σημερινή εξέλιξη "κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα".

"Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, η άγνοια των ανθρώπων στον Ολυμπιακό για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια. Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα", αναφέρει η θέση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ