ΠΑΟΚ

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη

Πολύ κόσμος βρέθηκε στην κηδεία του Παναγιώτη Ποικιλίδη, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Καλαμαριά και συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία τον εκλιπόντα. (VIDEOS)

Πολύς κόσμος στο τελευταίο "αντίο" στον Παναγιώτη Ποικιλίδη το Σάββατο το απόγευμα... Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Καλαμαριά γίνεται η κηδεία του πρώην Ολυμπιονίκη και σε αυτήν έχει βρεθεί πολύς κόσμος. Ανθρωποι από όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια δίνουν το παρών εκεί, φυσικά το κλίμα είναι ιδιαίτερα "βαρύ" και επικρατεί βουβαμάρα.

Στην εκκλησία υπάρχουν αμέτρητα στεφάνια (του Iβάν Σαββίδη και όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, του Δημήτρη και του Ιάκωβου Μελισσανίδη, πολλών συλλόγων όπως της ΠΑΕ Αρης, της ΕΠΟ και του προέδρου της, του Πανόπουλου, του Δημάρχου Καλαμάριας αλλά και των Ολυμπιονικών) μια σημαία του ΠΑΟΚ αλλά και μια ελληνική σημαία (φυσικά πολλοί άνθρωποι του "Δικεφάλου" βρίσκονται εκεί καθώς και Ολυμπιονίκες, όπως ο Πύρρος Δήμας).

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη

Ο Ποικιλίδης ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και η είδηση του θανάτου είναι αυτονόητο πως προκάλεσε μεγάλη θλίψη. Να σημειωθεί ότι η σωρός του θα ταφεί στα Κοιμητήρια της Καλαμαριάς. " Ο Ποικιλίδης ήταν πραγματικό λιοντάρι. Έπαιξε με μεγάλους αθλητές και ήταν το αγαπημένο μας παιδί. Ήταν παλικάρι",είπε ο Ολυμπιονίκης, Γιώργος Ποζίδης.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε: " ΄Ήταν Ολυμπιονίκης της ζωής και του ΠΑΟΚ. Ήταν άδικος ο χαμός του".

Ο πρόεδρος των βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος ανέφερε: "Λυπoύμαστε για το θηρίο που έφυγε. Να είναι καλά η οικογένειά του".

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη

Η Μαρία Γκοντσάρεβα ανέφερε: "Ήταν μια ξαφνική τραγωδία και είναι πιο λυπηρό όταν φεύγουν νεαροί άνθρωποι. Ευχαριστούμε τον Θεό που ο Παναγιώτης ήταν δίπλα μας και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Θα είμαστε δίπλα τους. Δεν έχουμε σκεφτεί πως θα τον τιμήσουμε, προφανώς όμως και θα το κάνουμε αυτό. Ο Παναγιώτης είχε μια μεγάλη καρδιά και έδινε μια σιγουριά σε όλα".

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη

Στο κοιμητήριο ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος, ενώ να σημειωθεί ότι το παρών στην κηδεία έδωσε και ο Άγγελος Αναστασιάδης. Όταν περίπου στις 17.45 βγήκε η σωρός από την Εκκλησία ακολούθησε παρατεταμένο χειροκρότημα. Το φέρετρο καλύφθηκε από μία ελληνική και μία ΠΑΟΚτσήδικη σημαία

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη

Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι και η Super League και ο πρόεδρος της Γιάννης Μώραλης σε ανακοίνωση τους εξέφρασαν την θλίψη τους για τον χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θερμά συλλυπητήρια".

Επίσης και δώδεκα ΠΑΕ της Super League έχουν βγάλει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Αυτές είναι οι Πλατανιάς, Ξάνθη, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Καλλονή, Εργοτέλης, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης.

Συγκίνηση στην κηδεία του Ποικιλίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ