ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κίνηση μέσω Ζάχαβι για Νεϊμάρ με 90 εκατ. και Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κίνηση μέσω Ζάχαβι για Νεϊμάρ με 90 εκατ. και Μπέιλ

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει μεταφέρει πρόταση απόκτησης του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γνωστός μεγαλοατζέντης, Πίνι Ζάχαβι φέρεται να εμπλέκεται δυναμικά στην υπόθεση.

Επανέρχεται στο προσκήνιο θέμα απόκτησης των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η μισητή αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, η οποία παλεύει να βρει τρόπο να φέρει πίσω στο Καμπ Νόου τον Βραζιλιάνο, χρησιμοποιεί τον μεγαλοατζέντη, Πίνι Ζάχαβι και τον Γκάρεθ Μπέιλ για να πετύχει το "μπαμ".

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ζάχαβι πριν από δύο εβδομάδες μετέφερε στην Παρί Σεν Ζερμέν προσφορά από την Μαδρίτη. Το ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου σημειώνει ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δίνει 90 εκατ. ευρώ και τον Γκάρεθ Μπέιλ ως έμψυχο αντάλλαγμα για να πείσει τους Άραβες να προχωρήσουν.

Επίσης, στο πακέτο συμπεριλαμβανόταν και ο Χάμες Ροντρίγκες, ωστόσο ο Κολομβιανός φαίνεται να μένει στη Μαδρίτη και να αλλάζει γήπεδο, καθώς θα φορά τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης αντί 40 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, για τον Γκάρεθ Μπέιλ υπάρχει ενδιαφέρον από Κίνα μεριά με τους Ασιάτες να του προσφέρουν συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από 700.000 ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ