ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν έφυγε από την προετοιμασία λόγω θέματος υγείας του αδερφού του

Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ ανακοίνωσε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας για προσωπικούς λόγους, με την "OK Diario" να υποστηρίζει πως αφορά την κατάσταση της υγείας του αδερφού του.

Χωρίς τον Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζεται η προετοιμασία της Ρεάλ στο Μόντρεαλ του Καναδά. Η διοίκηση των "μερένγκες" εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο Γάλλος τεχνικός θα απουσιάσει τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις της ομάδας λόγω προσωπικού προβλήματος.

"Ο προπονητής μας, Ζινεντίν Ζιντάν θα απουσιάσει από την προετοιμασία στο Μόντρεαλ για προσωπικούς λόγους. Μέχρι την επιστροφή του, οι προπονήσεις θα γίνονται από τον δεύτερο προπονητή, Νταβίντ Μπετονί", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " OK Diario", ο λόγος είναι η κατάσταση της υγείας του αδερφού του, ο οποίος πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια. Γι' αυτό το λόγο, ο Ζιντάν αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει στο πλευρό της οικογένειάς του.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε έκπληξη στο στρατόπεδο των Μαδριλένων, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να βρίσκονται στο πλευρό του "Ζιζού" σ' αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή του. Θυμίζουμε πως η Ρεάλ βρίσκονται στο Μόντρεαλ, καθώς θα συμμετέχει στο International Champions Cup, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ