ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Με Μπαριέντος στην αποστολή, με Πανόπουλο η τελευταία προπόνηση

Ξάνθη: Με Μπαριέντος στην αποστολή, με Πανόπουλο η τελευταία προπόνηση

Ο Μπαριέντος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι της Τρίτης (8/1) με τον Ολυμπιακό ενώ στην τελευταία προπόνηση της ακριτικής ομάδας βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της, Χρήστος Πανόπουλος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς Κυπέλλου της Τρίτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής στους ποδοσφαιριστές του ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Μπαριέντος ενώ η 19 ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Αλμέιδα, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Σουλεϊμάν, Μελισσόπουλος, Μπαριέντος, Μπρίτο, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς, Καντά.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακό βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές ζητώντας ανάλογη συνέχεια και στο δεύτερο μισό από τους ποδοσφαιριστές και φυσικά ευχήθηκε «καλή χρονιά» στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ