ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Παίρνει Ρενέλα

Ξάνθη: Παίρνει Ρενέλα

Η Ξάνθη συμφώνησε με τον Βιντσέντσο Ρενέλα και ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός ταξιδεύει για τη Βουλγαρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Σε συμφωνία με τον 31χρονο Ιταλό επιθετικό, Βιντσέντσο Ρενέλα, ήλθε η Ξάνθη. Ο πρώην φορ της Κάντιθ είναι ο εκλεκτός για να πλαισιώσει τον Γάλλο, Ζορντάν Φοσέ, και τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη.

Ο Ρενάλ γεννήθηκε στο Σαν-Πολ-ντε-Βανς της Γαλλίας στις 8 Οκτωβρίου και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Κάννες. Το 2007 πήγε στην Ελβετία για τη Λουγκάνο, το 2008 στην Ιταλία για την Τζένοα. Εκεί έμεινε για πέντε χρόνια, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Λουγκάνο, Γκασχόρπερς στην Ελβετία, Τσεζένα στην Ιταλία και Κόρδοβα στην Ισπανία.

Το 2013 πήγε στην Μπέτις. Στην ομάδα της Σεβίλλης έμεινε τρία χρόνο. Παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στη Λούγκο και στη συνέχεια στη Βαγιαδολίδ, η οποία τον απέκτησε το 2016. Το 2018 υπέγραψε στην Εξτρεμαδούρα, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκε στην Κάντιθ.

Το συμβόλαιο του Βιντσέντσο Ρενέλα με την Ξάνθη θα έχει διάρκεια ενός έτους και ο Ιταλός αναμένεται την Τρίτη (23/7) στη Βουλγαρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας της Θράκης.

Photo credits: Diario de Cadiz

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ