ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με Σικαμπάλα-Μάντζιο, χωρίς Άιλερς στη Λιβαδειά

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Λευτέρης Βελέντζας, πήρε στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό τα πρόσφατα αποκτήματα, Σικαμπάλα και Κριστιάν Ντ' Ούρσο, αλλά και τον Βαγγέλη Μάντζιο. Άφησε εκτός ωστόσο τον Τζάστιν Άιλερς, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Βαλεριάν Ισμαέλ.

Ο Απόλλων Σμύρνης ταξιδεύει για τη Λιβαδειά, εκεί όπου τη Δευτέρα (3/9, 21:30) αντιμετωπίζει το Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Τεχνικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" στη Βοιωτία θα είναι ο Λευτέρης Βελέντζας. Η προσπάθεια η μετά-Ισμαέλ εποχή να μην έχει στοιχεία από τον Γάλλο είναι... εμφανής. Ένας ακόμη παίκτης που αποκτήθηκε επί των ημερών του, ο Τζάστιν Άιλερς δεν είναι στην αποστολή.

Για τη Λιβαδειά ταξίδεψαν και τα δύο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Σικαμπάλα και Κριστιάν Ντ' Ούρσο, όπως κι ο Βαγγέλης Μάντζιος που δεν ήταν παρών κόντρα στην ΑΕΛ. Έτσι, ο Αιγύπτιος επιστρέφει και τυπικά στα ελληνικά γήπεδα, δώδεκα χρόνια μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Απόλλωνα: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονσάλες, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Πέδρο, Τριάδης, Μπεντινέλι, Μάντζιος, Ελ Χέλβε,Σικαμπάλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ