ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Σάμι Αμεόμπι: Η πρώτη μεταγραφή της Νότιγχαμ Φόρεστ

Newcastle United's Sammy Ameobi during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Stoke City at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Newcastle United's Sammy Ameobi during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Stoke City at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Η πρώτη μεταγραφή της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη σεζόν 2019-2020 είναι γεγονός. Οι "Ρεντς" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου Άγγλου εξτρέμ, Σάμι Αμεόμπι, ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο.

Ο 27χρονος Άγγλος εξτρέμ, Σάμι Αμεόμπι, θα παίξει στη Νότιγχαμ Φόρεστ τη νέα σεζόν. Οι "Ρεντς" ανακοίνωσαν την απόκτηση του τέως ποδοσφαιριστή της Μπόλτον.

Ο γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία, αλλά με ρίζες από τη Νιγηρία μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νιούκαστλ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Μίντλεσμπρο, Κάρντιφ και Μπόλτον.

Η τελευταία τον απέκτησε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017, αλλά έμεινε ελεύθερος πρόσφατα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Την περασμένη σεζόν πέτυχε τέσσερα γκολ σε 30 ματς στην Championship. Το νέο απόκτημα της Φόρεστ, που έχει στόχο την άνοδο στην Premier League, είναι διεθνής με την U21 της Αγγλίας.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ