ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ανακοίνωσε Γκουαροτσένα και Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ΠΑΕ Βόλος, με τους Ίκερ Γκουαροτσένα και Βαγγέλη Οικονόμου να ανακοινώνονται και επίσημα από την ομάδα της Μαγνησίας.

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές για το 2020 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες έτσι ώστε να ενισχυθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τους Ίκερ Γκουαροτσένα και Βαγγέλη Οικονόμου να αποτελούν και επίσημα ποδοσφαιριστές του Βόλου.

Η ομάδα του Βόλου κοιτούσε εδώ και καιρό διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, με τον Γκουαροτσένα να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο 27χρονος Ισπανός αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και το τελευταίο εξάμηνο ήταν στην πολωνική Πονγκόν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Τενερίφη και την Μιράντες.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ στους "πράσινους" έμεινε για μία διετία, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με Πανιώνιο, Ατρόμητο, Ρος Κάουντι και Βέροια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (6/12/1992) Ισπανού μεσοεπιθετικού Ικερ Γκουαροτσένα, καθώς και του 32χρονου (18/7/1987) αμυντικού Βαγγέλη Οικονόμου.

O Ικερ Γκουαροτσένα το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην πολωνική Πογκόν απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπιλμπάο (92 συμμετοχές, 21 γκολ), Τενερίφη και Μιράντες.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου από το 2017 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Ρος Κάουντι, Ατρόμητο, Βέροια και Καβάλα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ