ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Ο Τσαμούρης διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στη Λαμία"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ο διαιτητής στην ήττα (1-0) από τη Λαμία, Αλέξανδρος Τσαμούρης, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και καλεί την ΚΕΔ να εξετάσει εάν υπήρχε σκοπιμότητα στις αποφάσεις του.

Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Βόλου χάρη στο γκολ του Τουράμ στο 80ό λεπτό κι έφθασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Πέντε σερί ήττες η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία με ανακοίνωσή της βάλλει κατά του διαιτητή του ματς Αλέξανδρου Τσαμούρη.

Οι Θεσσαλοί υποστηρίζουν ότι ο ρέφερι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, διαμαρτύρονται για πέναλτι και αποβολή και καλούν την ΚΕΔ να εξετάσει αν υπήρχε σκοπιμότητα στις αποφάσεις του Πειραιώτη διαιτητή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Μέχρι σήμερα ουδέποτε διαμαρτυρηθήκαμε για διαιτητικές αποφάσεις αν και υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η ομάδα μας αδικήθηκε. Και δεν το πράξαμε όχι λόγω αδυναμίας αλλά γιατί πιστεύουμε ότι κάτι καλό γίνεται στην Ελληνική διαιτησία.

Ωστόσο σήμερα ο διαιτητής Τσαμούρης… έκλεισε τα μάτια σε ένα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και σε μία κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Λαμίας. Είναι λυπηρό που ένας νέος διαιτητής δεν καταλόγισε δύο ξεκάθαρες παραβάσεις που σίγουρα θα διαμόρφωναν διαφορετικά το τελικό αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε η σημερινή κάκιστη διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας να είναι η τελευταία. Τέλος, καλούμε τους ιθύνοντες της ΚΕΔ να εξετάσουν προσεκτικά τη σημερινή διαιτησία του κ. Τσαμούρη, ώστε να διαπιστώσουν αν υπήρχε σκοπιμότητα στις αποφάσεις του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ