ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Παίρνει Μυστακίδη και Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ

Βόλος: Παίρνει Μυστακίδη και Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI SPORTS

Δυο ακόμα παίκτες του ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Βόλος με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε συζητήσεις για την παραχώρηση των Γιάννη Μυστακίδη και Λευτέρη Λύρατζη.

Σε συζητήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ για να εντάξει στο ρόστερ της δυο ακόμα ποδοσφαιριστές είναι η ομάδα του Βόλου. Μετά την απόκτηση των Τσαούση, Διαμάντη και Μπαλογιάννη ως δανεικούς ο Βόλος θέλει και τους Γιάννη Μυστακίδη και Λευτέρη Λύρατζη.

Ο Μυστακίδης βρέθηκε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στην Γκόρνικ Ζάμπριζε και πλέον επιστρέφει στην Super League αλλά θα δοθεί εκ νέου δανεικός από τον ΠΑΟΚ με τον 24χρονο επιθετικό να είναι ένα βήμα από την ομάδα του Βόλου.

Όσο για τον Λύρατζη, τη φετινή σεζόν, έπαιξε κυρίως με την Κ19 του ΠΑΟΚ και έκανε μόλις μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Στον ΠΑΟΚ όμως πιστεύουν στον 19χρονο αμυντικό και θέλουν να τον δώσουν σε μια ομάδα όπου θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις και ίσως οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για την ολοκλήρωση των δυο δανεισμών. Φυσικά αν ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες κινήσεις οι παίκτες που θα αγωνίζονται ως δανεικοί στον Βόλο από την ομάδα του ΠΑΟΚ θα φτάσουν τους πέντε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Εν τω μεταξύ ο Βόλος ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα και επίσημα τη συμφωνία τους με τους Τσαούση και Διαμάντη οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία και υπέγραψα τα νέα τους συμβόλαια.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος βρέθηκαν σήμερα Μάριος Τσαούσης και Απόστολος Διαμάντης, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Εκεί τους υποδέχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Δημήτρης Χρυσικός και Αποστόλης Σκαφίδας, οι οποίοι τους ευχήθηκαν ότι καλύτερο τη νέα χρονιά που έρχεται…"

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ