ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δάρας: "Χειρουργείο με τρία ανύπαρκτα γκολ"

Δάρας: "Χειρουργείο με τρία ανύπαρκτα γκολ"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μίλησε στο Sport24.gr για τον δεύτερο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που ολοκληρώθηκε περιπετειωδώς.

Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά τη χθεσινή (27/2) του ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην παράταση (4-2). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης "βράζει" με τη διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά, θεωρώντας τον υπαίτιο για τον αποκλεισμό.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε στο Sport24.gr για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για χειρουργείο, ενώ υποστήριξε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ο ρέφερι απο τη Θεσσαλία μόνο στον ίδιο δεν έδειξε κίτρινη κάρτα εκ μέρους της ομάδας του.

"Σήμερα έκανα μια χειρουργική επέμβαση στην κλινική. Χθες ο Πανιώνιος υπέστη χειρουργείο και αυτός, στην Τούμπα. Χειρουργείο από έναν υπάλληλο, που πληρώνεται από τις ΠΑΕ και ακολουθεί τον προϊστάμενό του, που πληρώνεται με παχυλούς μισθούς. Μας χειρούργησε με έντεκα κάρτες. Μόνο εγώ τη γλίτωσα, αφού και ο συνέταιρός μου, ο κ. Ζαμάνης, αποβλήθηκε", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής δεν είχε σε ποιον να δείξει κάρτα και την έδειξε σε όποιον βρήκε μπροστά του (Μπανανά) χωρίς καμία αιτία. Εκτός από κάρτες, χειρουργείο ήταν και τα τρία γκολ που δεχτήκαμε. Στο πρώτο γκολ, η μπάλα ήταν άουτ και υπέδειξε κόρνερ. Στο δεύτερο από φάουλ που έγινε στον τερματοφύλακα και στο τρίτο, και καθοριστικό, το "μαϊμού" πέναλτι.

Παιζόταν μια ιστορική πρόκριση, που ήταν όνειρο των παικτών, του τιμ και της διοίκησης. Παιζόταν και το ψωμάκι των παικτών από τα έσοδα της πρόκρισης. Ο διαιτητής είχε δείξει κάρτα σε όλους, έβλεπε τους παίκτες στη γραμμή, δεν ήξερε σε ποιον να βγάλει κάρτα και την έδειξε στον Μπανανά. Τι έκανε ο Μπανανά; Όρθιος ήταν δίπλα στους άλλους. Δεν έχει ξαναγίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΟΚ πάει για νταμπλ με τη βούλα
Διαιτητής στον Μπανανά: "Σου δείχνω κάρτα γιατί είσαι ο μόνος που δεν έχει"
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-2: Πρόκριση Δικεφάλου στα ημιτελικά στο 119'
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Ο Μάντζιος αρνήθηκε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου
TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ