SPORT24

Μάζης: "Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός"

Μάζης: "Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός"
EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο της Γλυφάδας, Δημήτρης Μάζης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών, που ξεκινά σήμερα (18/1)στο Καρπενήσι.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο της Γλυφάδας, Δημήτρης Μάζης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό", με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών, που ξεκινά σήμερα (18/1) και φιλοξενείται στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: "Έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένας δυσεπίλυτος γρίφος, αλλά θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο αυτά τα παιχνίδια δεν είναι δύσκολα για τον προπονητή. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες κι ακόμα κι αν καταφέρω να… εκνευρίσω τον προπονητή του, Θοδωρή Βλάχο, πρέπει να κάνω κάτι και για αυτούς. Διότι αυτοί θα συνεχίσουν να παίζουν καλά".

Για τη Γλυφάδα:" Το καλοκαίρι έκλεισε ένας κύκλος και έφυγαν κάποιοι παίκτες. Η ομάδα αποδυναμώθηκε, κάναμε ένα βήμα πίσω, βάζοντας νέο αίμα, αφού πήραμε πιο νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και των παιδιών. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και θέληση για διάκριση και είμαι χαρούμενος για αυτό".

Για το Final 4: "Είναι πολύ ωραίο το κολυμβητήριο και καλή η φιλοξενία. Θα είναι μία ωραία εικόνα να παίζουμε ένα καλοκαιρινό σπορ σε τοπία με χιόνι. Το πρόβλημα, όταν τα Final 4 γίνονται σε πόλεις που δεν έχουν ιστορία με το άθλημα, είναι ότι βλέπουμε άδειες κερκίδες. Μόνο όταν υπάρχει μεταφορά οργανωμένων φιλάθλων από τα μεγάλα σωματεία, δίνεται χρώμα, αλλά συνήθως οι οπαδοί αυτοί δεν έχουν ιδιαίτερη γνώση του αθλήματος. Θα προτιμούσα να υπάρχει ένας μονός τελικός Κυπέλλου και να γίνεται στο Ζάππειο. Βέβαια στο Ζάππειο υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα, καθώς είναι κλειστό εδώ και χρόνια και είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ