TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το γόητρο μάς αρκεί στο ντέρμπι Γιουβέντους - Μίλαν

AC Milan's manager Stefano Pioli gives instructions to his players during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Στέφανο Πιόλι @ 2020 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει βραδινό παιχνίδι με επιλογές στο 1.80 και στο 2.05.

Το Γιουβέντους – Μίλαν είναι ένα μεγάλο ντέρμπι παραδοσιακά, τη δεδομένη στιγμή όμως έχει μειωθεί το ενδιαφέρον του λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης των δύο αντιπάλων, αλλά και της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου, μιας και δεν μπορεί να αλλάξει η ουσία, οι δύο αυτές κορυφαίες ομάδες του καμπιονάτο κρύφτηκαν στον ίσκιο της φοβερής και τρομερής Ίντερ. Οι μπιανκονέρι ίσως σώσουν κάπως τη χρονιά μέσω Κυπέλλου, όπου προκρίθηκαν μεσοβδόμαδα στον τελικό (θα παίξουν με την Αταλάντα) χωρίς πάντως να είναι καλύτεροι από την Λάτσιο. Σε μια σεζόν όπου δεν υπήρχε η κούραση της Ευρώπης, η ομάδα του Αλέγκρι πέτυχε το ελάχιστο που μπορούσε. Απογοητευμένη είναι και η Μίλαν, έμεινε και εκτός συνέχειας Europa League, ο Πιόλι ήδη ξέρει πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου, οι υπόλοιπες αγωνιστικές έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Όταν δίνεται αουτσάιντερ η Τσέλσι υπάρχει αξία

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στη φόρμα των Άστον Βίλα και Τσέλσι, θα κλείσει τα μάτια και θα πάει με ευκολία στον άσο της ομάδας του Έμερι. Δίνει σκληρή μάχη για να κρατήσει την 4η θέση και να κουνήσει… σεντόνι την επόμενη χρονιά, έχει πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση, ο Ισπανός φροντίζει να δίνει ανάσες και να μοιράζει τους χρόνους σε Premier League και Conference League. Από την άλλη η Τσέλσι ήταν για… λύπηση κόντρα στην Άρσεναλ, έχασε 5-0, δεν μπόρεσε να μπει στην φιλοσοφία του ματς ούτε στιγμή. Ο Ποτσετίνο αναφέρθηκε στην έλλειψη σταθερότητας και αν μελετήσει κανείς με προσοχή τους αγώνες των μπλε, θα δει τρομερές διακυμάνσεις. Μπορεί να κερδίσει τους πάντες, μπορεί να χάσει από όλους με την ίδια ευκολία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βαθμολογικό κίνητρο στο ντέρμπι Γιουβέντους – Μίλαν δεν υπάρχει, το γόητρο σαφώς και μετράει για δύο τόσο βαριές φανέλες. Αν βασιστούμε στην εικόνα των δύο ομάδων, σημείο δεν προκύπτει, ωστόσο βλέπω μια καλή ευκαιρία για να γίνει ένα ανοικτό ματς, προσωπικά περίμενα χαμηλότερα το Goal/Goal, από τη στιγμή που προσφέρεται στο 1.80 μου κάνει.

Από την Βίλα ξέρεις τι να περιμένεις, η Τσέλσι είναι… τζόκερ. Σε τιμές φαβορί δεν είναι να ασχολείσαι μαζί της, τώρα δίνεται αουτσάιντερ και ίσως η βαριά ήττα από την Άρσεναλ να πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών. Σημαντική θα είναι η επιστροφή του κορυφαίου επιθετικού της ομάδας, Πάλμερ (20 γκολ), το Χ2 & over 1.5 φθάνει το 2.05, θα ρισκάρω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:00
  • Άστον Βίλα - Τσέλσι: X2 & Over 1.5 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ