BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα με επιλογές από τα κορυφαία πρωταθλήματα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024 @2024 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Τριάδα από τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων του προγράμματος προτείνει το Freetips247.com σε απόδοση 5.71.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής στην Premier League. Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ αναμετριούνται στο Λονδίνο, προερχόμενες από ήττες. Η ομάδα του Κλοπ μετράει τρία σερί ματς χωρίς νίκη, γνωρίζοντας την ήττα στο πιο πρόσφατο ματς από την Έβερτον με συνέπεια να χάσει έδαφος από τη διεκδίκηση του τίτλου. Από την άλλη, η γηπεδούχος Χαμ ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας στην προηγούμενη αγωνιστική και με 5-2, μένοντας στο -5 από την έκτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε τη νίκη της Λίβερπουλ σε συνδυασμό με το Over 1.5. Οι reds θέλουν να επανέλθουν στις νίκες για να παραμείνουν στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς μετρούν τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Σημειώνεται πως οι τελευταίες τρεις νίκες της Λίβερπουλ είχαν σκορ με πάνω από δύο τέρματα. Δύσκολη η έδρα της Γουέστ Χαμ, αλλά η ανάγκη για «τρίποντο» είναι μεγάλη για την ομάδα του Κλοπ.

Συνεχίζουμε με το ματς στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα το Λας Πάλμας - Ζιρόνα. Οι γηπεδούχοι για 8 σερί παιχνίδια έμειναν χωρίς νίκη, γνωρίζοντας την 5η συνεχόμενη ήττα τους. Από την άλλη, οι Καταλανοί με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, επέστρεψαν στα... τρίποντα επικρατώντας με το ευρύ 4-1 της Κάντιθ.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα πάρουμε το Over 2.5. H Ζιρόνα παραμένει η δεύτερη καλύτερη επίθεση στην La Liga, μετρώντας τρία σερί Over 2.5 στα παιχνίδια της. Μπορεί και μόνη της να επιβεβαιώσει το σημείο, καθώς απέναντι της βρίσκει μία ομάδα η οποία έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία εννέα από τα δέκα ματς της.

Το ματς με το οποίο θα κλείσουμε την τριάδα έρχεται από την Γαλλία. Ούσα μία νίκη μακριά από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί τη Χάβρη στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στην Ligue 1. Πέντε ματς αήττητη η Παρί. Πέντε ματς χωρίς νίκη η Χάβρη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα επιλέξουμε τη νίκη της Παρί σε συνδυασμό με το Over 2.5. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει τεράστια ευκαιρία να... ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις της στο γαλλικό πρωτάθλημα και ν' αφοσιωθεί στο Champions League όπου είναι στην ημιτελική φάση. Μπροστά στον κόσμο της θα θελήσει να το κάνει με πειστικό τρόπο. Οι τελευταίες τρεις νίκες της Παρί είχαν σκορ με παραπάνω από τρία τέρματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.67), 14:30
  • Λας Πάλμας – Ζιρόνα: Over 2,5 (απόδοση 1.71), 15:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Χάβρη: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ