VIRAL

Ρονάλντο και Χεορχίνα φιλήθηκαν κρατώντας μαζί το τρόπαιο

Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε με ιδιαίτερο τρόπο στο Instagram την κατάκτηση του Nations League κάνοντας λόγο για τρεμπλ, ενώ η σύντροφός του τον αντάμειψε με ένα φιλί (PHOTO).

Η πίκρα για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions Legue με την Γιουβέντους πέρασε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να κατακτάει με τη χώρα του το πρώτο Nations League της ιστορίας χάρη στο 1-0 επί της Ολλανδίας στον τελικό της Κυριακής και να πανηγυρίζει με στόμφο.

"Έχοντας κατακτήσει το ιταλικό Super Cup και το ιταλικό πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί η σεζόν από την κατάκτηση του Nations League. 2+1= τρεμπλ", ήταν το μήνυμα που ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας ο "CR7", μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

To συγκεκριμένο ποστάρισμα συζητήθηκε στα social media, με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ από την πλευρά της να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη νέα επιτυχία του συντρόφου της και να ανεβάζει φωτογραφία όπου φιλιούνται κρατώντας το τρόπαιο του Nations League.

"Αγάπη της ζωής μου, είσαι ο καλύτερος", σχολίασε χαρακτηριστικά η Ισπανίδα μοντέλο, η οποία συμπεριέλαβε και εκείνη τη λέξη τρεμπλ (τρία τρόπαια μέσα σε μία σεζόν) στα hashtags που χρησιμοποίησε για να αποθεώσει τον Ρονάλντο.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο σε Ντε Λιχτ: "Έρχεσαι στη Γιουβέντους;"
Ο Κριστιάνο δεν χάρηκε με την ανάδειξη του Μπερνάντο Σίλβα ως MVP
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ