ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σκέψεις επιστροφής σε 4άδα στην άμυνα με Λαμία

Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων στη διακοπή πρωταθλήματος και άπαντες έχουν πατήσει... γκάζι στα Σπάτα.
ΑΕΚ: Σκέψεις επιστροφής σε 4άδα στην άμυνα με Λαμία

Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων στη διακοπή πρωταθλήματος και άπαντες έχουν πατήσει… γκάζι στα Σπάτα.

Το βλέμμα έχει στραφεί στο Κυριακάτικο ματς (19:15) με την Λαμία στο ΟΑΚΑ. Μετά το 2/2 του Νίκου Κωστένογλου σε Τραπεζούντα και Τρίπολη οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί και την θετική αύρα, ειδικά σε ένα ματς με πολύ κόσμο στην έδρα τους. Και αυτό διότι δεν θέλουν να τους απογοητεύσουν όπως έγινε στο ματς με την Ξάνθη στις 25 Αυγούστου.

Ο Ελληνας προπονητής προσανατολίζεται σε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα. Η Λαμία παίζει 4-5-1, οπότε δεν υπάρχει λόγος η ΑΕΚ να ξεκινήσει ξανά με τριάδα όπως στα δύο προηγούμενα νικηφόρα ματς. Αυτό σημαίνει ότι ο «Κωστέ» θα προσθέσει έναν επιθετικό ακόμη την Κυριακή. Ολα δείχνουν ότι θα πάει με 4-2-3-1 απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, με πολλά ερωτηματικά και αλλαγές για τα πρόσωπα.

Τα πρόσωπα για την 11αδα της ΑΕΚ

Για την θέση του τερματοφύλακα ο Μπάρκας έχει προβάδισμα. Ο Βράνιες είναι ο σίγουρος των στόπερ και ένας εκ των Τσιγκρίνσκι ή Οικονόμου αναμένεται να είναι βασικός στο πλάι του. Τα μπακ έχουν γκραν φαβορί τους Μπακάκη-Χουλτ, ενώ οι Σιμόες-Γαλανόπουλος-Κρίστιτσιτς παίζουν για δύο θέσεις στον άξονα. Στα άκρα της επίθεσης ο Βέρντε δεξιά και ο Αλμπάνης με τον Ζεράλδες αριστερά έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, με τον Λιβάια σε θέση ελεύθερου περιφερειακού και φορ τον Γιακουμάκη, είτε τον Αλμπάνη. Εκτός αγώνα είναι δεδομένα ο Ολιβέιρα, αλλά και ο Μάνταλος. Ο Πορτογάλος κάνει ακόμη ατομικό και δεν είναι έτοιμος, βάζοντας πλώρη για το ματς στο Αγρίνιο την 4η αγωνιστική.

Ο Μάνταλος έχει το πρόβλημα τραυματισμού, έχασε και τα δύο ματς της Εθνικής και έτσι θα μείνει εκτός για το ματς της Κυριακής. Μπάρκας-Μπακάκης-Χουλτ που επέστρεψαν από τις Εθνικές προπονήθηκαν χθες κανονικά και είναι διαθέσιμοι.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Σκέψεις επιστροφής σε 4άδα στην άμυνα με Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...