ΑΕΚ

Καρέρα: Σάββατο του… θανάτου στα Σπάτα

ΑΕΚ: Η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο έδωσε την δυνατότητα στον Μάσιμο Καρέρα να μοιράσει ρεπό και… ανάσες.
Καρέρα: Σάββατο του… θανάτου στα Σπάτα

ΑΕΚ: Η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο έδωσε την δυνατότητα στον Μάσιμο Καρέρα να μοιράσει ρεπό και… ανάσες.

Ετσι, μετά την χθεσινή προπόνηση, οι «κιτρινόμαυροι» θα μαζευτούν ξανά στα Σπάτα την Τρίτη έχοντας την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους Κυριακή και Δευτέρα.

Ωστόσο, αυτό το διήμερο ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ το… πλήρωσαν χθες. Και μάλιστα αρκετά ακριβά. Η προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Σπάτα ήταν στα… όρια και άπαντες στο φινάλε είχαν εξοντωθεί. Ο Καρέρα δεν αστειεύεται και ενόψει πλέι οφ τους θέλει όλους πανέτοιμους και στην ιδανική κατάσταση. Για αυτό και χθες το πρόγραμμα περιείχε πολύ τρέξιμο με τον γυμναστή Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο να παίρνει τα… ηνία της προπόνησης και να δίνει τον τόνο.

Μάλιστα, την Τρίτη που επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές στα Σπάτα, ο Ιταλός τεχνικός της Ενωσης προγραμμάτισε διπλή προπόνηση. Κάτι που έχουμε δει να κάνει συχνά άλλωστε μετά από ρεπό. Όχι για… τιμωρία αλλά με στόχο να γίνεται πιο καλή δουλειά και σε συγκεκριμένους τομείς που εκείνος θεωρεί απαραίτητους. Και προφανώς έχει διαπιστώσει ο ίδιος από την παρουσία του στην Ενωση. Την επόμενη Κυριακή άλλωστε η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό (εντός έδρας) στο ΟΑΚΑ και με τα ημιτελικά Κυπέλου να έχουν μείνει στη… μέση δεν έχει χρόνο για ξεκούραση για αρκετό διάστημα ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Θα επέστρεφα στην ΑΕΚ χωρίς να μιλήσω για χρήματα»

Όσον αφορά στην χθεσινή προπόνηση, δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Κώστας Γαλανόπουλος, Βασίλης Μπάρκας και Φοίβος Μπότος, συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στην Πορτογαλία απουσιάζει ο Νέλσον Ολιβέιρα που κάνει θεραπείες για το πρόβλημα του στους κοιλιακούς και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες η επιστροφή του στα Σπάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβιτς: Μεταγραφικό ταξίδι στην Ολλανδία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρέρα: Σάββατο του… θανάτου στα Σπάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...