ΑΕΚ

Ο Βούρος μιλά την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Γιάννης Βούρος την Πέμπτη το βράδυ παραθέτει την μεγάλη προεκλογική ομιλία του στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ο Βούρος μιλά την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Γιάννης Βούρος την Πέμπτη το βράδυ παραθέτει την μεγάλη προεκλογική ομιλία του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ώρα των κρίσιμων δημοτικών εκλογών έχει φτάσει και η προσεχή Κυριακή μοιάζει πολύ κρίσιμη για την ΑΕΚ. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα. Με αρκετούς πολίτες να έχουν δυσαρεστηθεί από την πορεία και την πολιτική του νυν Δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου. Οπως και την πολεμική του κατά του νέου γηπέδου της Ενωσης. Ο συνδυασμός «Πολιτών Πολιτεία», δίνει μεθαύριο Πέμπτη το βράδυ (20:00), την τελευταία του μεγάλη εκδήλωση πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών. Στην κεντρική πλατείας της Νέας Φιλαδέλφειας θα μιλήσει και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη της οικογένειας της ΑΕΚ. Και ενόψει της επιστροφής των «κιτρινόμαυρων» στο «σπίτι» τους την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, η εκλογή Δημάρχου είναι εξαιρετικά σημαντική για το έργο της «Αγιάς Σοφιάς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία:

«Σας περιμένουμε όλους την προσεχή Πέμπτη 23 Μαΐου στην μεγάλη μας εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας – πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου (π. Πατριάρχου) στις 8μ.μ.

Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ

Στέλνουμε μήνυμα νίκης! Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα γυρίζουν σελίδα!».

Και Βούρος και Παπακώστα

Υπενθυμίζεται πως η Ανθή Παπακώστα, θα είναι υποψήφια ως Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Πολιτών Πολιτεία»,του Γιάννη Βούρου στις επερχόμενες εκλογές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Δείγμα της απόλυτης στήριξης του υποψηφίου Δημάρχου με ένα πρόσωπο καθολικής αποδοχής στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Επίσης, στον ίδιο συνδυασμό είναι και ο Μιχάλης Παυλής. Παλαίμαχος άσος της Ενωσης και νυν προπονητής των Ακαδημιών του συλλόγου.

Μάλιστα, την κα Παπακώστα τίμησε, μεταξύ άλλων, ο ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας το περασμένο Σάββατο.  Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο ίδιο πόστο από τον Σεπτέμβριο του 2005 έδωσε το παρών στην ετήσια εκδήλωση του δυναμικού συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων στη Λαμία. Με τους φιλάθλους της Ένωσης να την βραβεύουν για την πολυετή προσφορά της και το υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης των δημόσιων σχέσεων στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βούρος μιλά την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...