ΑΕΛ

ΑΕΛ: Βαρύ το κλίμα για τον Μποριβόγιε Ρίστιτς

Ποια είναι τα δεδομένα στην υπόθεση του Σικάφκα
ΑΕΛ: Βαρύ το κλίμα για τον Μποριβόγιε Ρίστιτς

Μπορεί η ΑΕΛ να πηγαίνει πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα, όμως, το 3-0 στην Καλαμάρα φέρνει αναταράξεις. Ο Αλέξης Κούγιας είναι έξαλλος με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος στη λίστα είναι ο Μποριβόγιε Ρίστιτς. Ο Σέρβος κίπερ πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και ήδη δεν πρέπει να αισθάνεται άνετος. Να σημειωθεί πως ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη εμφάνιση, υπήρχαν παράπονα για εκείνον και τη συμπεριφορά του και από συμπαίκτες του όλον αυτό τον καιρό.

Δεν αποκλείεται να μην είναι ο μοναδικός που θα μπει στη μαύρη λίστα μετά το ματς με την Καλαμάτα. Αυτό, όμως, θα διαπιστωθεί στην πορεία.

Από εκεί και πέρα, ένας παίκτης που έχει… χαθεί στην ΑΕΛ είναι ο Γεβγένι Σικάφκα. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον έχει ξεκινήσει και μάλιστα -και- με δική του επιθυμία. Ο Λευκορώσος επιθετικός έχει ζητήσει να αποχωρήσει βλέποντας πως δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Υπενθυμίζεται πως αποκτήθηκε πριν από έναν χρόνο και αποτέλεσε ουσιαστικά προσωπική επιλογή του Κούγια, ο οποίος διατηρεί αρκετά καλή σχέση με τον εκπρόσωπό του. Ο Σικάφκα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και το κυριότερο είναι πως έχει και υψηλό συμβόλαιο (στο κατοστάρικο και κάτι παραπάνω).

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Βαρύ το κλίμα για τον Μποριβόγιε Ρίστιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.