ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Αρέσει ο Λαγός, προτάθηκε ο Χουχούμης

Αμφότεροι είναι από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι στη Ριζούπολη
Απόλλων Σμύρνης: Αρέσει ο Λαγός, προτάθηκε ο Χουχούμης

Τρέχει ο Απόλλων Σμύρνης για να κλείσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του. Επέστρεψαν άπαντες στην Αθήνα και την Τετάρτη (19/6) έγινε και συνάντηση κορυφής.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να βγουν και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία (Βιτλής, Αναγνωστόπουλος, Βουό, Ζησόπουλος, Παυλίδης).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, προχωρημένες είναι οι επαφές των «κυανόλευκων» και με τον Τάσο Λαγό. Ο 26χρονος μέσος από τον περασμένο Ιανουάριο έχει μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή Αραδίππου, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό των κοκκινόμαυρων στη β’ κατηγορία, αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Με την ομάδα της Ριζούπολης οι επαφές είναι προχωρημένες και απομένει το οκ του Νίκου Παπαδόπουλου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Ο Λαγός ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην πρώτη ομάδα των πρασίνων, στην ΑΕΛ και στην Γερμανική Κίκερς.

Προτάθηκε και ο Χουχούμης

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής με πράσινο παρελθόν και μάλιστα συμπαίκτης του Τάσου Λαγού στο τριφύλλι, έχει προταθεί στην Ελαφρά Ταξιαρχία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. O λόγος για τον Διαμαντή Χουχούμη. Ο 24χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται στο εξωτερικό τις τελευταίες δύο σεζόν (Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βοϊβοντίνα) ενδέχεται να απασχολήσει, υπό προϋποθέσεις.

Ήδη για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Απόλλων Σμύρνης έχει τρεις ποδοσφαιριστές. Ο νεοαποκτηθέντας Βιτλής και οι Ρώσση, Οριουέλα. Για να αποκτηθεί ο Χουχούμης, πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Αυτό που περιμένουν στη Ριζούπολη είναι η επίσημη ενημέρωση για το τι ισχύει με τους ξένους και τους κοινοτικούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Αρέσει ο Λαγός, προτάθηκε ο Χουχούμης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!