ΑΡΗΣ

Άρης: Ο νέος τιμ-μάνατζερ και το καινούργιο πόστο του Κολτσίδα

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Νιαρχάκος θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του Άρη, με τον Γιώργο Κολτσίδα να αλλάζει πόστο και να πηγαίνει στις ακαδημίες.
Άρης: Ο νέος τιμ-μάνατζερ και το καινούργιο πόστο του Κολτσίδα

Άρης: Αλλαγή στη σύνθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, νέος τιμ μάνατζερ της ομάδα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Νιαρχάκος. Τη θέση μέχρι πρότινος κατείχε ο Γιώργος Κολτσλιδας στον οποίο, όπως όλα δείχνουν θα προταθεί νέο πόστο.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Νιαρχάκο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Τον κ. Νιαρχάκο παρουσίασε στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη Νιαρχάκο στην οικογένειά μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΣ Γιάννινα: Έτσι τους αποχαιρέτησε ο Νιαρχάκος

Ο Νιαρχάκος παρουσιάστηκε σήμερα (24/9) στην ομάδα από τον Χαριστέα έχοντας πλέον αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Κι αυτό λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime. Να σημειωθεί πως 46χρονος παράγοντας αποχώρησε από το συγκρότημα των Ιωαννίνων μετά από 9,5 χρόνια. Ξεκίνησε ως προπονητής τερματοφυλάκων για να συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής και ουσιαστικά άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες στιγμές του συλλόγου, όπως η συμμετοχή στο Europa League τη σεζόν 2016-17. Πιστώνεται επίσης πολλές καλές μεταγραφές, όπως και το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια.

Στην δήλωση παραίτησής του ο Νιαρχάκος σημείωνε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς στη ζωή μου την αξιοπρέπεια μου δεν την διαπραγματεύομαι. Και ο σεβασμός είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όπως έντιμος και τίμιος ήρθα, το ίδιο θα αποχωρήσω. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε κάθε όριο σε πολλά πράγματα σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας – Νιαρχάκος: Οι κουβέντες που άναψαν φωτιές…

Η παραίτηση υποβλήθηκε από το περασμένο Σάββατο στη διοίκηση του ΠΑΣ και σήμερα Τρίτη (17/9) ανακοινώθηκε από τον Άρη.

Όσον αφορά τον Κολτσίδα, στον μέχρι πρότινος τιμ μάντζερ των «κιτρινόμαυρων» θα προταθεί η θέση του διευθυντή των ακαδημιών και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο νέος τιμ-μάνατζερ και το καινούργιο πόστο του Κολτσίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.