Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Δάφνη Δαφνίου : Απονομή με… δαχτυλίδια!

Η Δάφνη Δαφνίου βράβευσε τους πρωταγωνιστές της ανόδου με δαχτυλίδια, όπου είχαν σκαλισμένο τον αριθμό 50 που είναι τα χρόνια ζωής της ομάδας
Δάφνη Δαφνίου : Απονομή με… δαχτυλίδια!

Εναν πολύ ξεχωριστό τρόπο επέλεξαν οι διοικούντες την Δάφνη Δαφνίου προκειμένου να τιμήσουν όσους συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας στην Α2 Κατηγορία. Εκεί όπου η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της την περίοδο 2019-2020.

Συγκεκριμένα στους πρωταγωνιστές της ανόδου απονεμήθηκε από ένα δαχτυλίδι στα… πρότυπα του ΝΒΑ!

Δάφνη Δαφνίου

Μάλιστα επάνω στο δαχτυλίδι ήταν σκαλισμένος ο αριθμός 50 που αντιστοιχεί στα χρόνια ζωής της ομάδας, που ιδρύθηκε το 1969. Στον μισό αιώνα ζωής της η ομάδα του Χαϊδαρίου γιόρτασε την άνοδό της στην Α2 Κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

H Δάφνη τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στον πρώτο όμιλο, αλλά είχε εξασφαλίσει την άνοδο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Δάφνη Δαφνίου: Δαχτυλίδι επετειακό

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της Δάφνης Δαφνίου αναφέρει τα εξής:

«Τα πενήντα χρόνια ζωής και προσφοράς στην κοινωνία του Χαϊδαρίου, πάντα με πίστη στα ιδανικά και τις αρχές του Αθλητικού Ιδεώδους, συνδυάστηκαν με το ευτυχές γεγονός της ανόδου της ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΦΝΙΟΥ στην Α2 Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Διοίκηση της ομάδας, κατόπιν πρωτοβουλίας αλλά και προσωπικής έμπνευσης και δημιουργίας, του μέλους του Δ. Σ. Νίκου Καρόκη, αποφάσισε να τιμήσει όσους συμμετείχαν στην αγωνιστική επιτυχία, με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Κατά τα αμερικάνικα πρότυπα απονεμήθηκε σε όλους τους συντελεστές, από ένα δαχτυλίδι ως ανάμνηση αυτής της εξαιρετικής πορείας.

Μάλιστα επάνω στο δαχτυλίδι ηταν σκαλισμένο το νούμερο 50 που αναφερεται στον μισό αιώνα ζωής της ομάδας καθώς και τα δύο σήματα, το παλιό και το νέο της ΔΑΦΝΗΣ.

Η εκδήλωση που έγινε στο Χαϊδάρι ήταν ουσιαστικά η τελευταία εορταστική της σεζόν καθώς η ομάδα ήδη προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο που περιλαμβάνει την πρόκληση της Α2 Κατηγορίας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δάφνη Δαφνίου : Απονομή με… δαχτυλίδια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.