STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλλαγή σκηνικού, στην Καρδίτσα το σκέφτονται

Θεαματικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες και το Sportime αποκαλύπτει ότι είναι πολύ πιθανό να παίξει η Καρδίτσα στην Basket League
Αλλαγή σκηνικού, στην Καρδίτσα το σκέφτονται

Το Sportime αποκαλύπτει ότι πάμε για θεαματική αλλαγή σκηνικού στην Basket League και σε ό,τι αφορά στην 14η θέση. Με βάση το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, στην Καρδίτσα το σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά ώστε να αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία!

Οι εξελίξεις είναι θεαματικές και δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν σε μια κατάσταση εντελώς διαφορετική απ’ αυτή που είχαμε ως τώρα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με βάση το ρεπορτάζ, τόσο η Καστοριά που αρνήθηκε, όσο και η Καρδίτσα δεν είχαν προοπτική για την Basket League.

Στην Καρδίτσα έγινε διευρυμένη συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα. Απόφαση δεν ανακοινώθηκε αλλά τόνισαν ότι θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Μάλιστα κυκλοφόρησε έντονα ότι θα πηγαίναμε σε λογική wild card με τον Ερμή Αγιάς να δηλώνει πανέτοιμος προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα.

H Καρδίτσα και το νέο γήπεδο

Το κενό, λοιπόν, που υπάρχει αναμένεται να καλυφθεί. Και σύμφωνα με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες δεν αποκλείεται να γίνει αυτό από την Καρδίτσα. Ετσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη ομάδα έχει προοπτική και όπως έχει γίνει γνωστό ήταν μέσα στους στόχους της η Basket League. Ισως να συμβεί νωρίτερα, λοιπόν.

Αλλωστε υπάρχει και νέο γήπεδο στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα έχει ζητηθεί να πάρει το όνομα του Γιάννη Μπουρούση. Ο αρχηγός της Εθνικής είναι Καρδιτσιώτης και δεν είναι απίθανο να συμβάλλει κι αυτός σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Εν κατακλείδι…

Σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστό, πάντως, ποια θα είναι η 14η ομάδα της Basket League. Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει ότι τις τελευταίες ώρες, η τάση στην Καρδίτσα είναι περισσότερο προς την αποδοχή παρά προς την άρνησης στην πρόσκληση.

Θα περιμένουμε να δούμε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλαγή σκηνικού, στην Καρδίτσα το σκέφτονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College