STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ρέθυμνο: Φιλικό με τον Κολοσσό στην Κρήτη

Μία μπασκετική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Κλαδισού, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να κερδίζει με 77-68 τον Κολοσσό H HOTELS σε φιλικό αγώνα. Η αναμέτρηση διοργανώθηκε στη μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τον Όμιλο αντισφαίρισης Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Ε.Α.Κ. Χανίων. Παράλληλα, ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό...
Ρέθυμνο: Φιλικό με τον Κολοσσό στην Κρήτη

Μία μπασκετική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Κλαδισού, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να κερδίζει με 77-68 τον Κολοσσό H HOTELS σε φιλικό αγώνα.

Η αναμέτρηση διοργανώθηκε στη μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τον Όμιλο αντισφαίρισης Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Ε.Α.Κ. Χανίων. Παράλληλα, ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τους φιλάθλους να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στο ημίχρονο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ομάδας, Κωστή Ζομπανάκη, ενώ ακόμη τιμήθηκαν οι Μιχάλης Δασκαλάκης, Γιάννης Χαρωνίτης, Ανδρέας Τρουλάκης, Νίκος Τούλης και Σταύρος Δρικάκης για την προσφορά τους στο Κρητικό μπάσκετ.

Αγωνιστικά, το Ρέθυμνο ξεκίνησε νωθρά, με τον Κολοσσό να παίρνει προβάδισμα με 2-7. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με σερί 13-2 (15-9 στο 7’), ενώ ολοκλήρωσαν θετικά την 1η περίοδο, προηγούμενοι με 24-20. Στη β’ περίοδο, οι Καμπερίδης και Κάρτερ οδήγησαν επιθετικά τους κρητικούς, ενώ ο τελευταίος με δύο σερί τρίποντα, στο φινάλε του α’ ημιχρόνου, ανέβασε για πρώτη φορά τη διαφορά στους 13 πόντους (46-33).

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν (57-48), για να ακολουθήσει ένα επιμέρους 3-12 από τους «Ροδίτες», με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν σε 60-60 (30’). Οι Λι και Χότον ήταν εκείνοι που έδωσαν ξανά προβάδισμα στο Ρέθυμνο(64-60), ενώ στη συνέχεια κυριάρχησαν οι δύο άμυνες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν (64-63), αλλά ο Σπυριδονίδης με δύο δικά του τρίποντα έγραψε το 70-66 (35’), με τη φιλική αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 77-68 υπέρ του Ρεθύμνου. Να σημειώσουμε ότι χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στο φιλικό παιχνίδι, λόγω των αρκετών απουσιών.

Τη Δευτέρα, οι παίκτες του Ρεθύμνου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ενόψει του Σαββατιάτικου (22/2) αγώνα κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-20, 46-33, 60-60, 77-68.
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Βαγγέλης Ζιάγκος): Λι 7(1), Χριστοδούλου 10, Χότον 2, Σπυριδονίδης 6(2), Καμπερίδης 6(1), Λαναράς, Πέτγουεϊ, Χάρις 3(1), Κάρτερ 18(4), Γκόρντον 14, Φράνκαμπ 9(1).
ΚΟΛΟΣΣΟΣ HOTELS (Άρης Λυκογιάννης): Αγκμπελέσε 6, Μπρέιζελτον, Τσαλμπούρης, Γκρίφιν 7, Πουλιανίτης 2, Καλογιαννίδης, Μωραϊτης 5(1), Λοβ 14(3), Ντάνιελς 10(2), Κρομά 4, Τουτζιαράκης 14, Παύλος 6(2).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέθυμνο: Φιλικό με τον Κολοσσό στην Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.