ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με τον Νίκο Οικονόμου το Σχηματάρι!

Από την Basket League και τον Πανιώνιο, στη Γ’ Εθνική και τον Ερμή Σχηματαρίου! Ο λόγος για τον Νίκο Οικονόμου που είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο Ερμής Σχηματαρίου επέστρεψε φέτος στη Γ’ Εθνική ως πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ με τον κόουτς Γιάννη Τσαούση να ολοκληρώνει τον πολύ επιτυχημένο κύκλο του στην ομάδα πριν...
Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με τον Νίκο Οικονόμου το Σχηματάρι!

Από την Basket League και τον Πανιώνιο, στη Γ’ Εθνική και τον Ερμή Σχηματαρίου! Ο λόγος για τον Νίκο Οικονόμου που είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο Ερμής Σχηματαρίου επέστρεψε φέτος στη Γ’ Εθνική ως πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ με τον κόουτς Γιάννη Τσαούση να ολοκληρώνει τον πολύ επιτυχημένο κύκλο του στην ομάδα πριν από λίγες εβδομάδες.

Οι άνθρωποι του συλλόγου στόχευσαν ψηλά και συγκεκριμένα στην Basket League, καταφέρνοντας να πείσουν τον Νίκο Οικονόμου να κάτσει στον πάγκο τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Νίκος Οικονόμου είναι ο νέος προπονητής της ομαδος μας ..!!!Ο 45χρονος προπονητής έχει εργαστεί στον Πανιώνιο, στα Σπάτα, στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, στους Ικάρους Σερρών, στην Α.Ε. Λιβαδειάς, στον Ιωνικό Νικαίας και στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ως αθλητής αγωνίστηκε σε Ιωνικό Νίκαιας, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα, Ντιναμό Μόσχας, Ολύμπια Λάρισας, Πανιώνιο και Πανελλήνιο.

Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (1998, 1999), 2 κύπελλα (1993, 1996), Ευρωλίγκα (1996) και Διηπειρωτικό (1996). Ήταν πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος το 2005.

Με την Εθνική παίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 1989 στο πανευρωπαϊκό της Ισπανίας, βγαίνοντας MVP της διοργάνωσης. Με την εθνική εφήβων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ελλάδας. Ήταν ηγετικό μέλος της Eθνικής ανδρών για αρκετά χρόνια έχοντας 109 συμμετοχές και 1156 πόντους (10,6 μ.ο.). Συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ 1993 (4η θέση), στο Ευρωμπάσκετ 1995 (4η θέση), στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 (5η θέση), στο Μουντομπάσκετ 1998 (4η θέση) και στο Ευρωμπάσκετ 1997 (4η θέση)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με τον Νίκο Οικονόμου το Σχηματάρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.