ΕΛΛΑΔΑ

Στον ΑΟ Ακράτα ο Γιάννης Γιαννούλης!

Αστείρευτος από ενέργεια ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ
Στον ΑΟ Ακράτα ο Γιάννης Γιαννούλης!

Τι και αν διανύει το 43ο έτος της ηλικίας του; Ο Γιάννης Γιαννούλης συνεχίζει να έχει καρδιά και αντοχές… εφήβου και η φετινή σεζόν θα τον βρει στο ρόστερ του ΑΟ Ακράτα!

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, συμφώνησε σε όλα να ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΟ Ακράτα στη Γ΄ Εθνική, με τον σύλλογο της Αχαΐας να τονίζει με ανακοίνωσή του:

«Μέλος του ρόστερ της νέας ομάδας που “χτίζεται” αποτελεί από σήμερα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ. Παίκτης του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδας (1995,1999), του Παναθηναικού με τον οποίον κατέκτησε το 2002 την Ευρωλίγκα, του Πανιωνίου, της Ουνικάχα Μάλαγα, της Κίεβ Μπάσκετ με την οποίαν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουκρανίας, της Κάχα Σαν Φερνάντο και του Άρη.

Το ΔΣ της ομάδας καλωσορίζει τον Γιάννη Γιαννούλη, του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τους νέους του συμπαίκτες θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό Sportime: Ο Γκετσεβίτσιους πάει στον Άρη

Γιάννης Γιαννούλης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον ΑΟ Ακράτα ο Γιάννης Γιαννούλης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.