NBA

Μπάρκλεϊ για Ντρέικ: «Θα τον έβγαζα νοκ-άουτ» (vid)

Ξέσπασμα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ γι' αυτά που κάνει ο Ντρέικ μέσα στο γήπεδο
Μπάρκλεϊ για Ντρέικ: «Θα τον έβγαζα νοκ-άουτ» (vid)

Πολλά είχε να πει ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μιλώντας στην εκπομπή που είναι συμπαρουσιάζει με τον Σακίλ Ο’ Νιλ, για τον γνωστό ράπερ, Ντρέικ.

Συγκεκριμένα ο δεύτερος που είναι οπαδός των Τορόντο Ράπτορς, έχει αρχίσει έντονα να προκαλεί στους αγώνες με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Ντρέικ σε πολλές φάσεις μιλάει στους παίκτες, φωνάζει, κάνει χειρονομίες και γενικά από πολλούς σχολιάζεται αρνητικά η όλη συμπεριφορά του.

Έτσι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ρωτήθηκε για το τι θα έκανε αν ήταν παίκτης και έβλεπε το γνωστό ράπερ να κάνει αυτά που κάνει στις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.

Ο πρώην σούπερ σταρ του NBA, αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια και δεν έκρυψε τον θυμό του για όλα όσα γίνονται.

Μάλιστα τόνισε πως θα φρόντιζε κάποιος να του πετάξει τη μπάλα προς τα έξω και θα έπεφτε πάνω του για να τον βγάλει νοκ-άουτ, προκειμένου να πάρει το μάθημα του.

«Τι θα έκανα; Θα έλεγα σε κάποιον πέτα μου την μπάλα έξω μία φορά και μετά θα τον έβγαζα νοκ-αουτ», ήταν τα λόγια του.

Φυσικά οι συμπαρουσιαστές του αντιμετώπισαν το όλο θέμα με αρκετό χιούμορ, αλλά το σίγουρα από το βλέμμα του είναι πως το εννοούσε 100% και γι’ αυτό και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Μιλγκουόκι Μπακς, που βρισκόντουσαν στο χώρο και παρακολουθούσαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάρκλεϊ για Ντρέικ: «Θα τον έβγαζα νοκ-άουτ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.