NBA

Γουίλιαμσον: Και με τη «βούλα» στο Draft του 2019

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είναι έτοιμος για τον «μαγικό» κόσμο του NBA
Γουίλιαμσον: Και με τη «βούλα» στο Draft του 2019

Ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι αναμφίβολα ο Ζάιον Γουίλιαμσον, που όπως ανακοίνωσε θα βρίσκεται στο Draft του 2019.

Ο νεαρός φόργουορντ θέλησε μέσω του προσωπικού του instagram, να κάνει γνωστή την απόφαση του, ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί το Ντιουκ για τη χρονιά που του χάρισε.

Ο ίδιος τόνισε ότι έμαθε μέσα σε ένα χρόνο πάρα πολλά, όπου αγωνίστηκε υπό της οδηγίες του Μάικ Σιζέφσκι, ωστόσο πλέον θέλει να κυνηγήσει ακόμα ένα από τα όνειρα του.

Έτσι θα γίνει το «μήλον της έριδος» για τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα για την πρώτη επιλογή στο Draft, αφού ο Γουίλιαμσον είναι ήδη τα φαβορί για να βρεθεί στο Νο1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός έκλεισε τη χρονιά του στο κολέγιο, έχοντας 22,6 πόντους και 8,9 ριμπάουντ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα προσόντα που διαθέτει.

Δείτε την ανακοίνωση του:

 

View this post on Instagram

 

🔵Thank you Duke🔵#thebrotherhood

A post shared by Zion Williamson (@zionlw10) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουίλιαμσον: Και με τη «βούλα» στο Draft του 2019», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.