NBA

Βινς Κάρτερ: Συνεχίζει για 22η σεζόν – ρεκόρ!

Βινς Κάρτερ: Ο θρύλος του NBA αποκάλυψε πως αποφάσισε να επιστρέψει για μία ακόμα σεζόν, που θα τον κάνει τον μακροβιότερο στην ιστορία
Βινς Κάρτερ: Συνεχίζει για 22η σεζόν – ρεκόρ!

Αυτή ήταν σεζόν αποχαιρετισμών των θρύλων στο NBA, με τους Ντιρκ Νοβίτσκι και Ντουέιν Γουέιντ να αποφασίζουν να αποσυρθούν. Όχι όμως και ο Βινς Κάρτερ!

Ο 42χρονος γκαντ, μιλώντας σε podcast με τον συμπαίκτη του στους Ατλάντα Χοκς, Κεντ Μπέιζμορ, ήταν ξεκάθαρος: «ναι, επιστρέφω».

Όσον αφορά για το αν θα συνεχίσει τους Χοκς τόνισε πως «θα το ήθελα, θα δούμε τι θα συμβεί».

Παρότι τον περασμένο Ιανουάριο έκλεισε τα 42, ο Βινς Κάρτερ είχε ενεργό ρόλο στο ροτέισον τον «γερακιών», ολοκληρώνοντας τη σεζόν με μέσο όσο 7,4 πόντους και 2,6 ριμπάουντ στα 76 παιχνίδια που συμμετείχε.

Με τον ολοκλήρωση της regular season, είχε πει πως ήθελε χρόνο για να συζητήσει με την οικογένειά του και να αποφασίσει αν θα συνεχίσει. Η διοίκηση των Χοκς δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το αν θα του προσφέρει συμβόλαιο.

Η σεζόν που αγωνίστηκε ήταν η 21η του στο NBA, ισοφαρίζοντας μαζί με τον Νοβίτσκι τους Ρόμπερτ Πάρις, Κέβιν Γουίλις και Κέβιν Γκαρνέτ ως τους μακροβιότερους παίκτες της λίγκας.

Αν επιστρέψει όντως, το απόλυτο ρεκόρ θα γίνει δικό του! Μπορεί πλέον να μην «πετά» στο παρκέ για τα μαγικά καρφώματά του, αλλά παραμένει… διαχρονικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βινς Κάρτερ: Συνεχίζει για 22η σεζόν – ρεκόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.